25 / 04 / 2024

Jonah Hill Gianna Santos

Jonah Hill Gianna Santos

35 yaşındaki oyuncu Jonah Hill, nişanlısının uğruna milyonlar dolar harcadı. Hill, Los Angeles'ta 6.77 milyon dolara iki katlı bir malikane satın aldı.

Jonah Hill nişanlısına Los Angeles'tan ev aldı!

35 yaşındaki oyuncu Jonah Hill, nişanlısının uğruna milyonlar dolar harcadı. Hill, Los Angeles'ta 6.77 milyon dolara iki katlı bir malikane satın aldı.

Vista Hill Bodrum Evleri'nde 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

GBC İnşaat tarafından Bodrum'un Gündoğan beldesinde inşa edilen Vista Hill Bodrum Evleri'nde, fiyatlar 450 bin liradan başlıyor. Projede konutlar 15 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri fiyat!

Toplam 112 adet villadan meydana gelen projede villa büyüklükleri 445 metrekareden başlıyor. Proje toplam 250 bin metrekare alanda yükseliyor. Pelican Hill Ihlamur Evleri fiyat listesi henüz netleşmedi.

Pelican Hill Ihlamur Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 250 bin metrekare alanda inşa edilen proje daire tipleri 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak dizayn edildi. Peki Pelican Hill Ihlamur Evleri teslimleri ne zaman?

Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık!

Toplam 112 adet villadan meydana gelen Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık daireleri 4+1,5+1 ve 6+1 şeklinde tasarlandı.

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık!

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık konut tipleri 4+1'den 6+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan projenin 2016 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri ulaşım!

Pelican Hill Ihlamur Evleri ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Toplamda 112 adet villanın yer aldığı proje 250 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri iletişim!

Dairelerin 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Pelican Hill Ihlamur Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0530 327 05 18 olarak belirlendi.

Pelican Hill Ihlamur Evleri Büyükçekmece teslim tarihi!

Pelican Hill Ihlamur Evleri Büyükçekmece teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak belirtiliyor. Kameroğlu İnşaat imzasını taşıyan Pelican Hill Ihlamur Evleri Büyükçekmece projesinde 112 adet villa yer alıyor...

Pelican Hill Ihlamur Evleri nerede?

Arsa alanı 250 bin metrekare olarak belirlenen Pelican Hill Ihlamur Evleri'nin büyüklükleri 445 metrekare ile 540 metrekare arasında değişiyor. Peki Pelican Hill Ihlamur Evleri nerede?

Kameroğlu İnşaat Pelican Hill Ihlamur Evleri!

Kameroğlu İnşaat Pelican Hill Ihlamur Evleri İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Toplamda 112 adet villadan oluşan projenin2016 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri fiyat listesi!

Toplam 112 adet villadan meydana gelen Pelican Hill Ihlamur Evleri fiyat listesi kapsamında fiyatlar henüz netleşmedi.

Pelican Hill Ihlamur Evleri 7 Kasım'da satışta!

Kameroğlu İnşaat tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirilen Pelican Hill Ihlamur Evleri projesi 7 Kasım Cumartesi günü satışa sunulacak.

Jonah Hill Gianna Santos Haberi

Jonah Hill Gianna Santos

35 yaşında olan Hill, bir süre önce nişanlanan Gianna Santos ile birlikte yaşamak için Los Angeles'ın Santa Monica bölgesinden 6.77 milyon dolara iki katlı bir malikane satın aldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Jonah Hill'in şarkıcı Jesse Jo Stark'tan satın aldığı bu malikanede bir zamanlar Hollywood'un efsanelerinden Jean Simmons oturuyordu.

Üç yatak odası bulunan ana binanın içi tamamen restore edildi. Malikanede yüzme havuzu, sauna, şömine malikane bulunuyor.

Jonah Hill, nişanlısı Gianna Santos ile görüşmek için sık sık Los Angeles'a seyahat ediyordu. Bu şekilde artık orada nişanlısıyla birlikte yaşayabileceği bir evi de oldu.