19 / 04 / 2024

JP Morgan kripto para fonları

JP Morgan kripto para fonları

ABD'nin en büyük bankaları arasında yer alan JP Morgan, varlık yönetimi kısmındaki tüm müşterileri için kripto para birimi fonlarına erişim sağlayacağını resmen açıkladı.

Emre Derman, Avrupa Kalkınma Bankası’nda ne iş yaptı? Akbank’ta hangi görevi yürütüyor?

Emre Derman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? JP Morgan’da ne iş yaptı?  İşte Emre Derman ile ilgili merak edilen her şey...

JP Morgan’dan resmen kıyamet senaryosu: ‘Dünya, Amerika’nın yüzde 7 faiz oranına hazır olmayabilir’

Uluslararası yatırım bankası JPMorgan’ın CEO’sundan yeni uyarı geldi: “Amerika’da faiz oranlarının yüzde 7 olması, Amerikan ekonomisini resesyona sürükleyebilir ve aynı zamanda, finansal piyasalarda riskten kaçınmayı tetikleyebilir.”

JP Morgan'dan yatırımcılara tavsiye: TL'de ağırlık artır!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası JP Morgan, yatırımcılara gönderdiği bilgi notunda "TL'de ağırlık artır" diyerek Türk Lirasını tavsiye etti. Notta, Türkiye'deki gelişmelere ilişkin değerlendirmeler de yer aldı.

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak karar!

​​​​​​​Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, enflasyon raporu toplantısında yatırımcılar ile görüşeceklerini açıkça ifade etmişti. Bu açıklamadan sonra ilk hamle geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Erkan’ın yarın JP Morgan'ın yatırımcı toplantısına katılacağı belirtildi.

JP Morgan’dan tedirgin eden karar! Türkiye’ye yönelik enflasyon beklentisi yükseldi!

ABD merkezli uluslararası finans kuruluşu JP Morgan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın dünkü faiz artırımı kararının ardından Türkiye için hem büyüme hem de enflasyon görünümlerini yukarı yönlü güncelledi.

Küresel piyasalar yönünü pozitife çevirdi! Altın dolar ve borsada son durum!

Yatırımcıların yakından takip ettiği küresel piyasalar, ABD'de beklentilerin üzerinde yavaşlayan enflasyondan sonra pozitif bir seyir izlerken, ABD'de JP Morgan, Wells Fargo, Citi Group gibi bankalar ve BlackRock'ın 2. çeyrek finansal sonuçları da yatırımcıların odağında olacak.

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? JP Morgan'dan korkutan son dakika tahmini!

Petrol piyasaları ardı ardına karşılaştığı darbelerin ardından bir ay içinde ilk haftalık kazancına imza attı. Peki yeni akaryakıt zamları gelecek mi? 

SPK’dan dünyaca ünlü ABD’li bankaya şok ceza!

Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul'da yapılan bazı manipülatif işlemler yüzünden dünyaca ünlü JP Morgan'a para cezası kesti. SPK'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada cezaya "piyasa bozucu eylemler" gerekçe gösterildi.

Dev bankadan ortalığı karıştıran tahmin! Seçimden sonra dolar işte bu kadar olacak

Yeni bir ilerleme yaşandı, JP Morgan, seçim bitiminde doların geleceği seviye ile ilgili öngörülerini paylaştı. Şirketin dolar TL öngörüsü merakla bekleniyor.

JP Morgan’dan seçim sonrası için uykularınızı kaçıracak dolar tahmini! 14 Mayıs sonrası dolar ne olacak?

JPMorgan'ın ekonomistleri, 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerin ardından Türkiye'de izlenecek politikalara ve olası sonuçlarla ilgili iki senaryo paylaştı.

Dünyanın önde gelen iki bankası açıkladı! Türkiye’de seçim sonrası faiz oranı bu kadar artacak!

Dünyanın önde gelen bankalarından JP Morgan ve Goldman Sachs, Türkiye’de 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası politika faiziyle ilgili tahminlerini paylaştı. İşte detaylar…

Bitcoin dibe çakılırken JP Morgan’dan yeni rapor geldi!

JP Morgan FTX iflasının Bitcoin regülasyonlarına etkisini değerlendirdi.

Dünyaca ünlü dev banka dolar tahminini değiştirdi! Doları olanlara şok hamle! Görenlerin ağzı bir karış açık kaldı!

Dünyaca ünlü dev banka JP Morgan dolar tahminini yeniledi. Kararını değiştiren dev bankadan yeni haber şimdi gelirken görenlerin ağzı bir karış açık kaldı. Son dakika dolar gelişmesi...

JP Morgan kripto para fonları Haberi

JP Morgan kripto para fonları

ABD'nin en büyük bankaları arasında yer alan JP Morgan, bireysel varlık yönetim müşterilerine beş farklı kripto para fonuna yatırım yapma imkanı sağlıyor. Business Insider'ın haberine göre, başka bankaların aksine JPMorgan, erişimi sadece ultra varlıklı müşterilerle sınırlandırmamış olacak.

Erişime açılan fonlar şu şekilde: Bitcoin Cash, Bitcoin, Ethereum Classic, Ethereum, ve Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) fonları.

Verilen bilgilere göre, danışmanların müşterilere Bitcoin fonlarına yatırım tavsiyesi vermesi yasak, danışmanlar yalnızca müşterilerden gelen yatırım taleplerini işleme alacak.

JP Morgan CEO’su Jamie Dimon 2017 tarihinde kripto para birimleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Bitcoin'i 'dolandırıcılık' şeklinde nitelendirmiş, ayrıca bunun dışında Bitcoin ticareti yapan çalışanları da işten çıkarmakla tehdit etmişti. 

JP Morgan CEO’su Jamie Dimon'ın sergilediği bu tutuma rağmen kriptopara fonlarını erişime açmasında müşterilerden gelen taleplerin olduğu bildirildi.

MASAK, 100 milyon TL'lik...