24 / 04 / 2024

Julia Roberts Hawaii

Julia Roberts Hawaii

Julia Roberts, Hawaii'deki tarihi evini satışa çıkardı. 1915'te inşa edilen ev, 30 milyon dolara satılırsa dünyanın en pahalı ünlü evleri arasında yerini alacak..

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Kripto paralarda büyük sarsıntı! Kağıttan ev dağılıyor mu? Kripto kazançları düşecek mi?

Aydınlık Gazetesi köşe yazarı Michael Roberts, bugünkü köşesinde kripto para piyasasını kaleme aldı. İşte Michael Roberts'ın 'Kripto para piyasası nasıl altüst oldu?' başlıklı yazısı...

Mark Zuckerberg’in olaylı Hawaii evi genişliyor!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan, Hawaii'nin Kauai adasında 110 dönüm büyüklüğünde eski bir şeker ekim rezervi satın aldı. Arazi, Zuckerberg'in adadaki geniş alanına ilave edildi. 

Mark Zuckerberg, Hawaii'den 2.4 milyon metrekarelik arazi satın aldı!

Son zamanlarda Hawaii'ye yaptığı yatırımlarla gündeme gelen Mark Zuckerberg, yeni bir yatırıma daha imza attı. Zuckerberg, Hawaii'deki arazi hakimiyetini genişletiyor. Amerikalı bilgisayar programcısı, girişimci ve Facebook'un kurucusu 53 milyon dolara yeni bir arazi aldı.

Mark Zuckerberg Hawaii'de arazi imparatorluğu kuruyor!

2014'ten bu yana Hawaii'de arazi toplayan Facebook’un patronu Mark Zuckerberg bölgede arazi imparatorluğu kurmak üzere olduğu kaydedildi. 

Julia Roberts evini 8 milyon dolara sattı!

Hollywood'un gözde oyuncularından Julia Roberts, yatırım amacıyla aldığı ve hiç kullanmadığı evini kar 8 milyon dolara sattı…

Julia Roberts, San Francisco'da 8,3 milyon dolara ev aldı!

Hollywood’un ünlü oyuncusu Julia Roberts, San Francisco'dan 8,3 milyon dolara 575 metrekare büyüklüğe sahip beş yatak odalı ve beş banyolu ev aldı...

Hawaii Lanai Adası için 700 milyon dolarlık teklif!

Oracle Corparation'un kurucusu ve Başkanı Larry Ellison'ın sahibi olduğu Lanai Adası için Çinli bir iş adamı 700 milyon dolarlık teklifte bulundu.

Julia Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Julia Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanın Altenawe tarafından kuruldu. 

Kilauea Yanardağı nedeniyle 1.700 kişi güvenli alanlara taşındı!

Hawaii'de faaliyete geçen ve hayatı cehenneme çeviren Kilauea Yanardağı'ndan püsküren lavlar nedeniyle 1.700'den fazla kişi güvenli alanlara taşındı...

Julia Roberts Hawaii'deki villasını 19.5 milyon dolara satıyor!

Hollywood'un başarılı isimlerinden Julia Roberts, 30 milyon dolara satışa çıkardığı Hawaii'deki villasını satamayınca fiyatı düşürdü.

Roberts Coffee 78.şubesini Antalya'da açtı!

2006’da Türkiye’ye açılan Robert’s Coffee, Akdeniz’deki 14’üncü şubesini Antalya’da açtı. Yeni atılımlarla birlikte şubelerini arttırmaya devam eden Robert’s Coffee,birbirinden farklı kahve seçenekleri sunuyor.

Julia Roberts 225 milyon dolarlık evi nasıl paylaşacak?

Julia Roberts, 1915'te inşa edilen 7 yatak odalı tarihi yapı özelliği taşıyan Hawaii'deki evini 5 ay önce 30 milyon dolarda satışa çıkarmıştı.

Julia Roberts Hawaii Haberi

Julia Roberts Hawaii


Hollywood'un en ünlü yıldızlarından Julia Roberts, Hawaii'nin kuzey kıyısında bulunan lüks evini 2011 yılında 13.7 milyon dolara almıştı. O dönem evi fiyatının 5 milyon dolar altına alan ünlü aktris, şimdi 2 dönüm arsa üzerine kurulu yapıyı 30 milyon dolara satışa çıkardı. 1915'te işadamı Hans Peter Faye'nin yazlık olarak yaptırdığı evin altı odası bulunuyor. 


YENİDEN DEKORE ETMİŞTİ 

1957 yılında yaşanan tsunami nedeniyle harabeye dönen ev, tümüyle yeniden inşa edilmiş. 836 metrekarelik ana yapının yanında bir de konuk evi bulunuyor. Evi satın aldığında yeniden dekore eden Roberts, evi tatilcilere geceliği bin 500 dolardan kiralıyordu. Hawaii'nin en pahalı yapıları arasındaki ev, 30 milyon dolara yeni sahibini...