24 / 04 / 2024

Justin Timberlake ve Jessica Biel evleri

Justin Timberlake ve Jessica Biel evleri

Mutlu bir evlilikleri olan şarkıcı Justin Timberlake ile oyuncu Jessica Biel, küçük bir kasabada yaşama kararı almalarından sonra Los Angeles'ta bulunan malikanelerini satmaya karar verdi. Çift, ev için 35 milyon dolar istiyor. 

Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları ne kadar? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları ne kadar? İşte Justin Bieber X Vespa 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Justin Timberlake New York’taki çatı katını sattı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, 2017 yılında 20,2 milyon dolara satın aldığı çatı katını 29 milyon dolara sattı.

Justin Timberlake ve Jessica Biel Los Angeles'taki evlerini satıyor!

Mutlu bir evlilikleri olan şarkıcı Justin Timberlake ile oyuncu Jessica Biel, küçük bir kasabada yaşama kararı almalarından sonra Los Angeles'ta bulunan malikanelerini satmaya karar verdi. Çift, ev için 35 milyon dolar istiyor. 

Justin Bieber ve Hailey Bieber Beverly Park'ta 25.8 milyon dolara malikane aldı!

Justin Bieber ile model Hailey Baldwin Bieber, Beverly Park'ta 7 yatak odalı ve 10 banyolu malikane satın aldı. Lüks malikane için 25.8 milyon dolar ödediler...

Justin Bieber ve Hailey Bieber Brentwood’dan ev alacak!

25 yaşındaki popçu Justin Bieber ve 23 yaşındaki model Hailey Bieber, Brentwood’dan ev almak için arayışta. Ünlü çift yeni yuvaları için 18-20 milyon doları gözden çıkardı.

Justin Timberlake Manhattan manzaralı 7 odalı daire aldı!

Şarkılarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran yetenekli şarkıcı Justin Timberlake yaşadığı lüks eviyle de gündeme geliyor. Timberlake, sıra dışı ve renkli kişiliğini yaşam alanına da yansıtıyor.

Justin Bieber, malikanesini 7.2 milyon dolara Khloe Kardashian’a sattı!

Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber, Miami’deki görkemli malikânesini Khloe Kardashian’a sattı. Khloe Kardashian’ın yeni evinde altı yatak odası, SPA, yüzme havuzu ve şarap mahzeni bulunuyor.

Justin Bieber uzay üssü görünümünde malikane kiraladı!

Justin Bieber, inzivaya çekilmek için ABD'nin Atlanta kentinde uzay üssü görünümünde bir malikâne kiraladı. Dört yatak odalı ve 5 bin 500 metrekare alana kurulu malikâne, Bieber'ın akıl hocası Usher'ın yaşadığı yere de yakın.

Bursa Kent Meydanı AVM’de Hummel açıldı!

40 farklı ülkede 150 mağazasıyla Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Daniel Craig ve Paris Hilton gibi dünyaca ünlü isimlerin tercihi “hummel”; 66. mağazasını Bursa Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda açtı.

Jessica Biel çocuklar için restoran açacak!

İstanbu l'da mayısta konser verecek olan ABD 'li şarkıcı Justin Timberlake 'le evli olan oyuncu Jessica Biel, California Eyaleti'nin Santa Monica kentinde çocuk restoranı açacak.

Justin Bieber babasına 850 bin dolarlık ev aldı!

Justin Bieber, babası Jermy ve 2 üvey kardeşinin rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak amacı ile aileye kanada Ontario'dan beş yatak odalı 850 bin dolar değerinde bir ev aldı...

Aniston ve Theroux çifti Julia Roberts'ın evinde evlenecek!

Düğün törenleri için mekan arayışı içinde olan Jennifer Aniston ve Justin Theroux çifti Julia Roberts'ın New Mexico'daki çiftlik evinde evlenecekler

Justin Timberlake, HomeMint ile ev tekstilinde!

Ünlüler sırasıyla modaya, kozmetiğe ve parfüme el attıktan sonra şimdi de sıra ev tekstilinde. Ünlüler arasında yeni iş kolu artık ev tekstili oldu. Justin Timberlake'de bu modaya uyanlardan

Justin Timberlake ve Jessica Biel evleri Haberi

Justin Timberlake ve Jessica Biel evleri

2012'de nikah masasına oturan ve iki çocuğa sahip olan şarkıcı Justin Timberlake ve oyuncu Jessica Biel, Los Angeles'ta bulunan konutlarını satıyor. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; küçük bir kasabada yaşamaya karar veren çift, Nashville Tennessee yakınlarında 3,550 metrekare büyüklükt olan ve 126 dönümlük bir arsada konumlanan malikane 35 milyon dolara satışa sunuldu.

Timberlake ve Biel, bu malikaneyi 2015'te satın almıştı. Ünlü çiftin, özel şekilde hazırlattığı konutun arazisinde; açık oturma odası, aydınlatılmış tenis kortu, çayır, orman ve sebze bahçeleri bulunuyor. 

Justin Timberlake ile Jessica Biel'in ayrıca New York City'de çatı katında bir evleri var. Çift karantina günlerinin bir bölümünü burada geçirdi.

Davud Vardak Los Angeles'ta 20.9 milyon dolarlık malikane aldı!

Al Capone'un evi 15.5 milyon dolara...