27 / 04 / 2024

Davud Vardak Los Angeles'ta 20.9 milyon dolarlık malikane aldı!

Davud Vardak Los Angeles'ta 20.9 milyon dolarlık malikane aldı!

Afganistan eski savunma bakanının oğlu, Los Angeles'tan 20.9 milyon dolarlık malikane aldı. Vardak'ın aynı zamanda Miami'de 5.2 milyon dolarlık bir konutu bulunuyor. 



Hamid Karzai döneminde Afganistan'ın savunma bakanı görevinde bulunan Abdülrahim Vardak'ın oğlu Davud Vardak'ın ABD'nin Los Angeles kentindeki Beverly Hills bölgesinde 20.9 milyon dolarlık bir malikane aldığı belirlendi. T24'te yer alan habere göre; Davud Vardak'ın aynı zamanda Miami'de 5.2 milyon dolarlık bir konutu bulunduğu ortaya çıktı.

836 metrekare büyüklüğünde malikanenin bu yıl mimarlık firması Woods + Dangaran tarafından inşa edildiği belirlendi. Konutun yer aldığı arazi ilk olarak 2016 yıında Woodbridge Group tarafından alınmıştı. Woodbridge, 'saadet zincirleri' sürdüren bir şirket olduğu ortaya çıkmasının ardından kapanmıştı.

Davud Vardak Los Angeles ta 20.9 milyon dolarlık malikane aldı!

5 odalı ve 7 banyolu olan malikanenin büyük camlarından Los Angeles şehir merkezinin manzarasının görüldüğü belirlendi. Konutta aynı zamanda büyük bir yüzme havuzu mevcut.

Vardak'ın servetini nasıl kazandığıyla ilgiliyse pek bir bilgi mevcut değil. Kayıtlara göre kendisi Miami merkezli AD Capital Group isimli bir şirketin başkanı konumunda.

Al Capone'un evi 15.5 milyon dolara satılıyor!


Geri Dön