19 / 04 / 2024

Kaan Pehlivan kimdir

Kaan Pehlivan kimdir

Sadece İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde değil hemen her ilimizde çok özellikli konut projelerinin sayısı artıyor. Konutlarda sosyal tesisler geliştikçe yazlık ihtiyacı azalıyor.

İnşaat firmaları sorumluluk bilinciyle çalışmalı!

Nazenin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Pehlivan, yasal düzenleme ve zorunluluklar dışında da inşaat firmalarının, mimarların sorumluluk bilinciyle hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.

Kaan Pehlivan: Konut sitelerinin karakteri olmalı!

Türkiye’de ilk kez gerçek anlamda sitelerde mahalle kültürünü yaşatmak amacıyla planlanan Nazenin Konakları, ilkelerinden taviz vermeden ilerliyor. Nazenin Konakları Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan konut sektöründe büyük yankı uyandıran konseptlerini anlattı.

Kaan Gür nereden mezun oldu? Akbank’ta hangi alanlarda çalıştı?

Kaan Gür kimdir? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Kaan Gür ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kaç yaşında, nerelidir?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu gündemde yer alıyor. Peki Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu neden gündemde? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? İşte detaylar...

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

2017 konut istatistikleri sektör için hangi mesajları veriyor?

2017 konut istatistiklerinin 2018'de yaratacağı etkileri değerlendiren Nazenin Proje Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan, Türkiye’nin bölgesinde her ne olursa olsun ülkenin her zaman cazibe merkezi olacağını söyledi..

Nazenin Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nazenin Proje İnşaat Anonim Şirketi Osman Aydın ve Adem Kaan Pehlivan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

7 maddede emlak sektöründe yeni trendler!

Her konuda olduğu gibi konut tercihlerinde de insanların aradıkları özellikler ve trendler zamanla değişiyor. Bu değişim emlak piyasasındaki ticari trendlere de yansıyor. Nazenin Konakları Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan güncel trendleri analiz etti.

Kaan Pehlivan: Konut sitelerinin karakteri olmalı!

Türkiye’de ilk kez gerçek anlamda sitelerde mahalle kültürünü yaşatmak amacıyla planlanan Nazenin Konakları, ilkelerinden taviz vermeden ilerliyor. Nazenin Konakları Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan konut sektöründe büyük yankı uyandıran konseptlerini anlattı.

Pehlivanoğulları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğulları İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Adem Kaan Pehlivan imzasıyla kuruldu.

Rasim Kaan Aytoğu kimdir?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu hangi şirketlerde, hangi görevlerde bulunmuştur?

Kaan Kamaşak kimdir?

Mimar Kaan Kamaşak kimdir? Mimar Kaan Kamaşak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kaan Kamaşak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kaan Kamaşak..

Salih Kaan Çağlayan kimdir?

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan kimdir? Çağlayan, İstanbul'da bu sabah başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan isimler arasında yer alıyor mu?

Kaan Borucuoğlu kim?

Projebeyaz International Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu, inşaat sektöründe bugüne kadar hangi firmalar ile çalıştı? İşte yaklaşık 16 yılını gayrimenkul sektöründe tamamlayan Kaan Borucuoğlu...

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul’den Proyebeyaz Gayrimenkul’e transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu ne zaman Proyebeyaz Gayrimenkul’e geçti? Kaan Borucuoğlu'nun inşaat sektöründeki deneyimleri nelerdir? İşte Kaan Borucuoğlu...

Kaan Pehlivan kimdir Haberi

Kaan Pehlivan kimdir

Sadece İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde değil hemen her ilimizde çok özellikli konut projelerinin sayısı artıyor. Gelir seviyesi artan tüketiciler; spor, güvenlik, eğlence gibi konularda da kendilerini tatmin edecek evlerde yaşamak istiyorlar.  Şehrin ve iş hayatının stresini sosyal tesislerde atarak dinlenmeyi tercih ediyorlar. Konut projelerindeki sosyal tesis özelliklerinin ve diğer özelliklerin geliştikçe insanların yazlığa gitme ve tatil yapma isteklerinin azaldığını gözlemlediklerini belirten Nazenin Konakları Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan, yapılan konut tercih anketlerinin de bu yöndeki eğilimi kanıtladığını belirtti.


Özellikle çocuklu ailelerin yaz aylarında keyifli vakit geçirdikleri yazlıkları daha az özlemeye başladıklarını belirten Kaan Pehlivan şöyle devam etti; “Çocuklar her zaman denizle, havuzla haşır neşir olmayı, açık ve yeşillik alanlarda vakit geçirmeyi sevmişlerdir. Buna bir de arkadaşlıklar, dostluklar eklenince bir...