29 / 03 / 2024

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul’den Proyebeyaz Gayrimenkul’e transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu ne zaman Proyebeyaz Gayrimenkul’e geçti? Kaan Borucuoğlu'nun inşaat sektöründeki deneyimleri nelerdir? İşte Kaan Borucuoğlu...



Kaan Borucuoğlu kimdir?

Kaan Borucuoğlu, Mayıs 2013’te Proyebeyaz Gayrimenkul’e Tahincioğlu Gayrimenkul’den transfer olan konut profesyoneli. Kaan Borucuoğlu, Ege Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü mezunu.


22 yıllık çalışma hayatının 16 yılını gayrimenkul sektöründe tamamlayan Kaan Borucuoğlu, yurtdışındaki firma ve firma temsilcileriyle işbirliği kurmak üzere, Projebeyaz Gayrimenkul ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışma hayatına devam ediyor. 


Borucuoğlu, kariyerine başladığı Uzel İnşaat’ta, Century 21 markasının Master Franchise olarak Türkiye’ye getirilmesi operasyonunda yer aldı. Çalışma hayatına, sırasıyla O.D.C. İnşaat, Cer Yapı ve Özyazıcı İnşaat’ta devam eden Borucuoğlu, toplamda 796 konutun satış ve pazarlanmasını gerçekleştirdi. 


Kendisi için önemli bir deneyim olan ARTEV Global firmasında ise, Rusya, Kazakistan, Tataristan ve Azerbeycan gibi ülkelerde yeni satış kanalları oluşturdu. Buna paralel olarak, dünyanın en önemli ticaret merkezi olan İngiltere’de yer alan emlak acentaları ile işbirliklerini de sürdürdü.


İş hayatına Fer Yapı ile devam eden Kaan Borucuoğlu, İstwest projesinin tüm operasyonel faaliyetlerini yürüterek, 4 günde yaklaşık 350 adet dairenin satılmasında önemli bir rol üstlendi. 2011 yılında Tahincioğlu Gayrimenkul’de Satış ve Pazarlama Direktörü’nü üstlenen Kaan Borucuoğlu, Palladium Tower, Nidakule Göztepe ve Nidakule Levent ofis projelerinin satış ve pazarlanması çalışmalarında yer aldı.


Mayıs 2013’te Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlayan Borucuoğlu Projebeyaz’da yurtdışı yeni satış kanalları oluşturma ve özel projelerin planlanması operasyonlarından sorumlu.


İyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca bilen Kaan Borucuoğlu, evli ve iki çocuk babası.


Projebeyaz Gayrimenkul

Türkiye’de uluslararası etik değerler ve standartlarda gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren Projebeyaz, 2006 yılından bu yana yaptığı çalışmalarla sektöre yön veriyor. ‘Gayrimenkul Pazarlama’, ‘Gayrimenkul Marka Yönetimi’, ‘Proje Geliştirme’ ve ‘Proje Satışı & Kiralama’ alanlarındaki yenilikçi hizmetlerini başarıyla sunuyor. 6 yönetici ve 20 uzman danışmandan oluşan Projebeyaz; inşaat firmaları, yatırım grupları, kurumlar ve bireylerden oluşan geniş bir müşteri portföyüne danışmanlık hizmeti veriyor.


Kurulduğu günden bugüne Kempiski Residences Astoria ve Kempinski Residence Bellevue olmak üzere TEM Avrupa Residence, Helis Beyaz Ofis, Helis Metro Ofis, Miracle Residence, Esas Aeropark gibi çok önemli projelerde çözüm ortağı oldu.  


Ayrıca Doğan Holding ve Doğuş Holding gibi Türkiye’nin güçlü firmalarına hizmet verdi.  Ayrıca bireysel yatırımcıların, iş adamlarının, sanat ve spor çevrelerinden önemli kişilerin de mülklerinin temsilciliklerini yapıyor.



Kaan Borucuoğlu, Projebeyaz Ailesine Katıldı!



Geri Dön