26 / 04 / 2024

projebeyaz gayrimenkul

projebeyaz gayrimenkul

ABD'nin en büyük gayrimenkul yatırımcılarından Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul ortaklığıyla gelen Lennar International, Türkiye ve Ortadoğu pazarına girdi. International, Türkiye'de yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Projebeyaz Gayrimenkul 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Gayrimenkul Danışmalık -10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 23-24 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Exhibition Center'da gerçekleştirilecek.

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul’den Proyebeyaz Gayrimenkul’e transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu ne zaman Proyebeyaz Gayrimenkul’e geçti? Kaan Borucuoğlu'nun inşaat sektöründeki deneyimleri nelerdir? İşte Kaan Borucuoğlu...

Projebeyaz Gayrimenkul, beyaz yakalılara kapılarını açıyor!

İşsizlik Türkiye’nin gündemden düşmeyen ana konusu olmaya devam ederken, emlak sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan Projebeyaz Gayrimenkul ve Danışmanlık, gayrimenkul sektöründe uzmanlaşmak isteyen beyaz yakalılara kapılarını açıyor...

Türkiye gayrimenkul sektöründe dünya standartlarında!

28'incisi düzenlenen MIPIM Fuarı'na katılan Projebeyaz Gayrimenkul ve Helis Yapı'nın patronları fuarı değerlendirdi. Fuar, şirketler arasında yeni, güçlü ve istikrarlı iş bağlantıları kurulmasını sağladı.

Gayrimenkul sektörü Arap müşterilerle rekor kıracak!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, 2016 yılını gayrimenkul sektöründe rekor ile kapatacaklarını söyledi. Bu başarıda en büyük payın Arap müşterisinin olduğunu söyleyen Uzun, “Kuveytli yönünü Türkiye’ye çevirdi. " dedi.

ABD’nin gayrimenkul devi Lennar International, Türk pazarında!

ABD’nin gayrimenkul ve satış devi Lennar International Türk pazarına giriyor. Ortadoğu partneri olarak Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul’ü seçti. Projebeyaz Gayrimenkul, 17 Haziran'da Lennar'ın CEO Chris Marlin’i Türkiye’ye getiriyor.

Projebeyaz, 10. Gayrimenkul Fuarı'nda Körfezlilerin ilgi odağı oldu!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesinde Projebeyaz, Körfez yatırımcısının ilgi odağı oldu. Türkiye’de lider olmaya aday, Trafiksiz Yaşa! Sloganını vurgulayarak, Bursa projeleri de dâhil ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Projebeyaz Gayrimenkul 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Gayrimenkul Danışmalık -10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 23-24 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Exhibition Center'da gerçekleştirilecek.

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

Projebeyaz, Cityscape Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık‘tan Türk gayrimenkul sektörü ve emlak danışmanlık firmalarının önünü açacak, Amerika’daki Tük alıcı pazarını büyütecek büyük hamle!

Projebeyaz International, Londra'da ofis açtı!

Projebeyaz International, Londra’da faaliyete geçirdiği yeni ofisi ile dünyadaki hizmet alanını genişletiyor. Projebeyaz International, Ortadoğu’da açtığı Kuveyt şubesinden sonra, Londra ofisi ile de Avrupa’daki gayrimenkul yatırımcılarına hizmet vermeye

Projebeyaz Türkiye’deki projeleri Kuveyt’ten pazarlayacak!

Projebeyaz International, 17 - 22 Kasım tarihleri arasında International Property Show Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’ den gayrimenkul satın almak isteyen Kuveytli yatırımcılar ile bir araya geldi.

Projebeyaz International yabancı inşaat yatırımcılarını ağırlıyor!

Projebeyaz International, global faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Katıldığı yurt dışı fuarlarda Türkiye’nin gayrimenkul alanında da markalaşmasına katkıda bulunan şirket, son birkaç gündür İstanbul’da yurtdışından gelen inşaat yatırımcılarını ağırl

Projebeyaz International, 8. Yazlık Evler Fuarı’nda yerini aldı!

Yurt dışına yönelik satış ve danışmanlık hizmeti veren Projebeyaz International, sahip olduğu geniş portföyünü bu defa yurt içinde düzenlenen 8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı aracılığıyla yabancı yatırımcıların beğenisine sundu...

Projebeyaz 19-20 Nisan'da Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı'nda!

Projebeyaz International, İstanbul Hilton Convention Center'da 19 - 20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’ nda prestijli projeleri ile yer alacak.

Projebeyaz Kuveyt ve Dubai’deki gayrimenkul fuarlarına katıldı!

Projebeyaz Kuveyt ve Dubai’deki gayrimenkul fuarlarına katıldı. Geçen hafta Kuveyt ve Dubai’ deki gayrimenkul fuarlarına iki ayrı ekiple katılan Projebeyaz International, fuarlardan yeni bağlantılarla ve ilişkilerini tazelemiş olarak döndü.

projebeyaz gayrimenkul Haberi

projebeyaz gayrimenkul

Türkiye’ye Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul ortaklığıyla gelen Lennar International, Türk yatırımcıyı ABD’deki fırsatlarla tanıştırırken, aynı zamanda Türkiye’de de yatırım yapmayı planlıyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye bizzat gelen Lennar'ın CEO'su ChrisMarlin, Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği (BÜMED) üyelerine ABD'de deki yatırım fırsatları konulu seminer verdi. Seminerde Türkler'in Amerika emlak piyasasına ilgisi, ABD'den hangi şartlarda ev alınabileceği, ev alanlara vatandaşlık hakları, yasalar, konularını anlatan Marlin, 18 eyalet 60'dan fazla şehirde Türk yatırımcıları bekleyen fırsatların olduğunu söyledi. Halen Brookings Enstitüsü Büyükşehir Politikası Liderlik Konseyi üyesi de olan ChrisMarlin'e seminerde avukatları ve mortgage yetkilileri de eşlik etti.






Toplantıya katılan BÜMED üyelerinin önemli kısmı ABD’den konut alabileceklerini...