16 / 04 / 2024

kaç kişi tokiye borçlu

kaç kişi tokiye borçlu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, TOKİ'ye borcu bulunan kişi/konut-iş yerinin toplam sayısının 270 bin 548 olduğunu açıkladı.

EYT'yi kaçıranlar için yeni fırsat kapıda! Kademeli emeklilikten kimler yararlanacak?

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren EYT'yi kaçıranlar için yeni emeklilik fırsatı kapıda. Paylaşılan detaylara göre Kademeli Emeklilik Düzenlemesi için resmen geri sayım başladı. Peki kademeli emeklilik ne demek? Sigorta girişi için belirlenmiş olan tarih ne? İşte merak edilen o soruların yanıtları.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişi alınacak! KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları aman kaçırmayın!

Eylül ayı ile beraber pek çok kişi tarafından merakla beklenen personel alımları da hızlandı. Paylaşılan detaylara göre, kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişinin alınacağı belirtildi. KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları sakın kaçırmayın...

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde! Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak!

Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde... Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak... Hemen bakın... Sakın başvuruları kaçırmayın...

Aman dikkat! Her aileden sadece 1 kişi başvursun! Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın!

Aman dikkat... Her aileden sadece 1 kişi başvursun... Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın...

İŞKUR 26 ilde büro personeli alımı yapıyor! 125 kişilik kontenjan için hangi iller kaç kişi alacak?

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 125 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de 30 Nisan 2023 tarihi ile yayımlanan ilana göre, İŞKUR 26 şehirdeki taşra teşkilatına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B fıkrası uya

14 milyon kişi için bomba fırsat! Borçlarınız silinecek ancak bu tarihe kadar! Kaçırmayın!

Sağlık ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), sigorta primi ve genel sağlık sigortası borçları başta olmak üzere birçok alacak için yeniden yapılandırma imkânı sunuyor. 14 milyon 600 bin kişi borçlarından kurtulabilecek.

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

İşsizler listesine 62 bin kişi daha eklendi! İşte TÜİK’in açıkladığı son rakamlar

TÜİK iş gücü istatistikleri verilerine göre, 2022 yıl sonu itibarıyla işsizlik oranı bir önceki aya göre 0.1 puan artarak yüzde 10.3’e çıktı. Açıklanan rakamlara göre işsiz sayısı kaç kişiye yükseldi, kaç kişi istihdam edildi?

90 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin ne kadar olduğu pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte bu bağlamda sorulan 90 metrekare prefabrik ev kaç para? sorusunun yanıtı!

Yeni Evim Kampanyasına kaç kişi başvurdu? Rakamlar şaşırttı!

Orta gelir grubundan vatandaşların ev sahibi olması amacıyla hayata geçirilen Yeni Evim Konut Finansman Programından ilk rakamlar geldi.  81 ili kapsayan ve piyasa koşullarından uygun fiyatlar sunan kampanyaya 10 günde kaç kişi başvurdu? İşte detaylar…

kaç kişi tokiye borçlu Haberi

kaç kişi tokiye borçlu

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in 2018-2019 yıllarında konut kredisi kullanan kişi sayısına, borcu bulunanlara ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndn (TOKİ) ev alan kişilere ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlanması istemiyle verdiği yazılı soru önergesine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan yanıt geldi.

Birgün'de yer alan habere göre; Bakan Kurum, TOKİ'ye  borcu bulunan kişi/konut-iş yerinin toplam sayısının 270 bin 548 olduğunu açıkladı.

Ömer Fethi Gürer yanıtlanması istemiyle, “Ülkemizde halen konut borcu bulunan kişi sayısı kaçtır? 2018 yılı ve 2019 yılı an itibariyle kaç kişi konut kredisi kullanmıştır? TOKİ’den konut alıp kredi ödeyen kişi sayısı kaçtır? 2018 yılında TOKİ’den kredi ödeyerek ev alan kaç kişi borcunu bitirip tapusunu almıştır? Bu zamana kadar TOKÎ kaç kişiyi ev sahibi yapmıştır? TOKİ’den ev alıp...