28 / 03 / 2024

kaç tane yat limanına ihtiyaç var

kaç tane yat limanına ihtiyaç var

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, "Bu hedefe ulaşmak için de 500 yatlık en az 60 adet yat limanı inşaa edilmesi gerekli" dedi...

Hangi hisseler 3 yıl sonra ev ve araba aldırır? Yatırımcılar aman dikkat!

3 sene sonra ev ve araba aldıracak hisseler sıralandı. Peki bu ne kadar mantıklı? Kaç lira yatırım yapmak gerekiyor? Vatandaşlar ne diyor? İşte 177,9 bin takipçili Finansal Broker olan Efe Yakup Karahanlı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

2003'te asgari ücretle 25 cumhuriyet altını alınırken, bakın şimdi kaç tane alınıyor?

Asgari ücretle çalışan bir işçi 2003'te yıllık geliriyle 25,4 cumhuriyet altını alabilirken, 2023'te bu 9,5 altına düştü. Peki asgari ücretin cumhuriyet altını karşısında en değerli olduğu yıl hangi yıldı? 

Çocuk desteği ve SED ödemesi alan hemen baksın! Kimin hesabına kaç TL yatıyor? Çocuk desteği, SED ödemesinde son dakika!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahibi aileler için yapılan çocuk desteği ve SED ödemesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki çocuk desteği ve SED ödemesi 2023 Eylül ne kadar? 

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları

17 Haziran Cumartesi günü altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki gram altın bugün ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları.

Yaşlılık maaşı, evde bakım parası, engelli aylığına da Temmuz zammı var mı? Kime kaç lira yatıyor? Son dakika rakamlar!

Temmuz ayında pek çok maaş artacak. Peki Yaşlılık maaşı, evde bakım parası, engelli aylığına da Temmuz zammı var mı? İşte merak edilen rakamlar...

İslam Memiş’ten altından çok kazandıracak yatırım tavsiyesi! “3 yıl önce 2,5 TL’ydi, şimdi 16 TL”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ve altındaki rekora ilişkin birtakım açıklamalarda bulundu. Altına rakip olacak başka bir yatırım aracından bahseden Memiş, bu yatırım aracının rekor seviyeye yükseleceğini söyledi.

Nisan aile destek ödemesi ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri ayın kaçında yatıyor? Aile destek parası sorgulama!

Aile destek ödemeleri, nisan ayına girilmesiyle birlikte gündemde yer almaya başladı. İşte aile destek ödemelerine dair detaylar!

Aile destek ödemesi nisan ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri ayın kaçında yatıyor?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte detaylar!

SED yardımı yattı mı? SED nisan ayı yardımı ne zaman yatacak? SED yardımı ayın kaçında yatıyor?

SED yardımlarının yatıp yatmadığı vatandaşlar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte SED yardımına dair detaylar!

Aile destek ödemeleri ayın kaçında yatıyor? Aile destek mart ayı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Aile destek ödemelerine dair sorular hızlandı. Mart ayı aile destek ödemeleri yattı mı? İşte detaylar!

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

2023 BAYRAM İKRAMİYESİ! Emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ne kadar oldu, ayın kaçında yatırılacak?

Bayram ikramiyelerine dair araştırmalar hız kazandı. 2023 bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli bayram ikramiyeleri ayın kaçında yatacak? İşte detaylar!

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

kaç tane yat limanına ihtiyaç var Haberi

kaç tane yat limanına ihtiyaç var

2030 yılındaki taleplere yetişebilmek için de Türkiye'nin en az yat bağlama kapasitesinin iki kata çıkarılması gerektiğini söyleyen Deniz Ticaret Odası  İzmir  Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, "Bu hedefe ulaşmak için de 500 yatlık en az 60 adet yat limanı inşaa edilmesi gerekli" dedi. Türkiye'deki yat limanlarının genellikle Güney Ege Batı Akdeniz bölgesinde söyleyen Öztürk, "2010 yılında gerçekleştirilen Turizm Kıyı Yapıları Master Plan Çalışmasında Türkiye'deki mevcut yat limanlarının aynı anda hizmet verebilen kapasitesinin 15.526 yat olduğu belirlenmiş. 2030 yılı Türkiye geneli için yapılan talep tahminlerinde kötümser senaryoda 26.811 yat, iyimser senaryoda ise 65.768 yal bulunmuştur. 


DTO İzmir Şubesinin sorumluluk sahasında bulunan 8 marinadaki yat bağlama kapasitelerini 2 katına çıkararak 7 bin 180'c ulaştıracaklarını söyleyen Öztürk, " Setur Ayvalık Marina, Levent...