25 / 04 / 2024

kaçak hafriyat dökümü

kaçak hafriyat dökümü

İstanbul'da kentsel dönüşümle artan hafriyat dökümlerine denetim geliyor. Artık kamyoncular araçlara takılan GPS ile yasak yere moloz dökemeyecek.

İBB'den kaçak hafriyat dökümüne ceza!

Kentsel dönüşümün hızla sürdüğü İstanbul'da 14 resmi hafriyat sahasından 7’sinin kapasitesi doldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çevre Koruma Müdürlüğü, kaçak döküme verilen ceza oranlarını açıkladı.

Büyükçekmece’de kaçak hafriyata geçit yok!

Büyükçekmece Belediyesi kaçak hafriyat dökümüne geçit vermiyor. Belediye bu kapsamda ilçe sınırları içerisine kaçak döküm yapan hafriyat araçları suçüstü yakaladı ve polise teslim etti.

Hakmar’da 3’lü bıçak seti 269 TL’ye, döküm tava 169 TL’ye, tuvalet temizleyici set 99,90 TL’ye düştü!

Ucuz ve kaliteli ürün satışıyla bilinen Hakmar’da yeni indirimler belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü bıçak seti 269 TL’ye, döküm tava 169 TL’ye, tuvalet temizleyici set 99,90 TL’ye düştü. İşte Hakmar 22 Kasım 2023 fiyat listesi...

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Kağıtistasyonu Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Kuruldu!

Kağıtistasyonu Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Selim Çakır ve Furkan Özata ortaklığında kuruldu.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi 1600W kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser, sahip olduğu 1600 Watt güç, 11 kademeli hız ayarı, 3 farklı aparatı ve 5 litrelik çelik kasesi ile çokça beğeni topluyor.

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Veysel Çayıroğlu tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Ulusal Döküm Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulusal Döküm Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Seda İskender tarafından kuruldu.

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

İstanbul'un göbeğinde kaçak hafriyat rezilliği!

İstanbul'da döküm sahalarına para vermek istemeyen şöförler, taşıdıkları hafriyatı ücra yerlere, tarım alanlarına, orman yollarına döküp kaçıyor. Şehirdeki birçok orman yolları kaçak olarak boşaltılan hafriyatlarla doldu.

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultagazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Yalçınkaya, Sinan Yalçınkaya ve Vefa Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Sars Metal Döküm Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sars Metal Döküm Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Arslan tarafından kuruldu.

kaçak hafriyat dökümü Haberi

kaçak hafriyat dökümü

İstanbul'da kentsel dönüşümle artan hafriyatlar döküm alanlarını doldurdu. Her ay 5 milyon hafriyatın çıktığı İstanbul'da kaçak dökümünün önüne geçilmek için çalışmalar başlatıldı. 


Çevre felaketine neden olan bu olayın önüne geçiliyor. UKOME kararı ile kamyonlarda Araç Takip Sistemi (GPS) zorunlu hale gelmişti. 


Emniyet Henel Müdürlüğü İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne kamyon talimatı verip harekete geçildi. Artık, GPS ile yasak yere moloz döken kamyoncular tespit edilecek. 


Emniyet Genel Müdür Başkanı Mehmet Akdeniz konuyla ilgili açıklamasında, ''Hafriyat ve beton mikserlerinin güzargahlarının dışına çıkıp çıkmadığı, hız sınırını aşıp aşmadığı, araçlara takılan GPS ile sıkı bir denetime tabi tutulacak''...