19 / 04 / 2024

kadıköy Duvar Sanatı Festivali

kadıköy Duvar Sanatı Festivali

Kadıköy Belediyesi tarafından başlatılan Duvar Sanatı Festivali kapsamında Kadıköy'deki binaların dış cephelerine resimler çizilecek...

Kadıköy'de yan taraftaki inşaat, duvarı patlattı!

İstanbul Kadıköy'deki inşaatta basınç sebebiyle patladığı belirtilen beton kalıbı, bitişiğindeki binanın 3'üncü katındaki dairenin salon duvarını yıktı.

Kadıköy'deki 10 katlı bina mühürlendi!

Kadıköy'ün Göztepe ilçesinde etkili olan yağış sonrasında inşaat alanının yanında bulunan binanın bahçe duvarı çöktü. Belediye ekipleri binayı boşaltılıp mühürlendi.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atılıyor!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli 8 Ekim'de atılacak. Temel atma törenine birçok tiyatro sanatçısının katılması bekleniyor.

Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi geçtiğimiz yıl satın aldığı tarihi binayı restore ederek Gençlik Sanat Merkezi’ne dönüştürdü. Kadıköylü gençlere müzik ve drama eğitimi verecek olan Gençlik Sanat Merkezi, 26 Ekim Çarşamba günü açıldı.

Kadıköy Gençlik Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Kadıköy Belediyesi geçtiğimiz yıl satın aldığı tarihi binayı restore ederek Gençlik Sanat Merkezi’ne dönüştürdü. Kadıköylü gençlere müzik ve drama eğitimi verecek olan Gençlik Sanat Merkezi, yarın açılıyor.

Kadıköy Karikatür Evi kapılarını açıyor!

Kadıköy Belediyesi’nin kültür sanat alanında özgün projelerinden biri olan Karikatür Evi’nin yapımı tamamlandı. Türkiye karikatürünün belleğinin tutulacağı ve karikatürü her yaştan Kadıköylü ile buluşturacak Karikatür Evi 30 Eylül’de kapılarını açıyor

Kadıköy'de metruk binanın duvarı çöktü: 3 yaralı!

Kadıköy Rıhtım Caddesi'nde bir kafeteryanın arka bahçesinin bulunduğu alandaki boş binanın duvarı sağanak nedeniyle çöktü. Çökme sonuncunda 3 kişi yaralandığı bildirildi.

Kadıköy'de 45 okul yenilendi!

Okullarda onarım ve tadilat çalışmalarına devam eden Kadıköy Belediyesi, Bahariye Ortaokulu'nun ikinci katında bulunan koridor, ytong duvar ile bölünerek kütüphane yapıldı; üç okula da konferans salonu yapıldı.

Kadıköy duvarları renklendi!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mural-İst Festivali'nde yerli ve yabancı sanatçılar Kadıköy Yeldeğirmeni’ndeki bina duvarlarını renklendiriyor. Festival bu yıl ilk kez mahallenin dışına taşarak Kadıköy’e yayılıyor

Özdemiroğlu Mektebi binası artık Kadıköy Belediyesi’nin!

Hasanpaşa Nazifbey Sokak'ta tarihi Özdemiroğlu Mektebi binası artık Kadıköy Belediyesi’ne ait. 102 yıl önce kız mektebi olarak açılan tarihi bina aslına uygun olarak yenilenip Gençlik Sanat Merkezi olarak kullanıma açılacak.

Kadıköy'de inşaat halindeki apartmanın istinat duvarı çöktü!

İSTANBUL Kadıköy'de dün, inşaatı devam eden bir apartmanın istinat duvarı çöktü, bir işçi beton duvarın altında kalarak yaralandı. Duvarın altında sıkışan işçi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı..

Kadıköy'deki tarihi köşk akademi oluyor!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy’ün ve tüm İstanbul’un kent düşüncesi, eğitim ve kültür-sanat birikimine katkı sağlayacak yeni bir konsepti hayata geçiriyor..

Kadıköy Tarih Edebiyat ve Sanat Kütüphanesi 15 Mart'ta açılıyor!

Kadıköy Belediyesi'nin uzun yıllar belediye binası olarak kullandığı iskelede bulunan Tarihi Şehremaneti Binası'nın restore edilerek Kadıköy Tarih, Edebiyat ve Sanat Kütüphanesi olması için sona yaklaşıldı

kadıköy Duvar Sanatı Festivali Haberi

kadıköy Duvar Sanatı Festivali
11 Haziran'da başlayacak Duvar Sanatı Festivali, Kadıköy Belediyesi tarafından düzenleniyor. Yurt dışından ünlü sokak sanatçılarının katılacağı festivali kapsamında Yeldeğirmeni'ndeki 4 binanın dış cephesine resimler...