17 / 04 / 2024

Kadıköy'deki 10 katlı bina mühürlendi!

Kadıköy'deki 10 katlı bina mühürlendi!

Kadıköy'ün Göztepe ilçesinde etkili olan yağış sonrasında inşaat alanının yanında bulunan binanın bahçe duvarı çöktü. Belediye ekipleri binayı boşaltılıp mühürlendi.



Kadıköy'ün Göztepe ilçesinde Dr. Rıfat Paşa Sokak üzerinde bulunan 10 katlı binanın bahçe duvarı aşırı yağış nedeniyle saat 11.00 sıralarında yan taraftaki inşaat alanına devrildi.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; bahçe duvarının devrilmesi sonucunda otoparkta bulunan otomobilin bir bölümü askıda kaldı.

İhbarın ardından olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, aracın inşaat alanına düşmemesi için otomobili halatla binaya bağladı. 

Kadıköy deki 10 katlı bina mühürlendi!

Askıda kalan aracın sürücüsü, "Dolu ile beraber yan tarafın duvarı aşağıya indirdi bizi. Kazdığı yere önlem almaması bizim duvarı aşağıya indirdi. Aracın tekerlekleri yukarıda kaldı. Kurtarıcı bekliyoruz." açıklamasında bulundu.

15 daireli apartmanın, 4 dairesinde ise yaşayanların olduğunu öğrenildi. Belediye ekipleri binayı tamamen boşalttıktan sonra apartmanın kapısına kilit vurdu. Binanın kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılmaya başlandığı ve yıkılacağı öğrenildi.

Olay yerine gelen Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı açıklamalarda bulundu..


Geri Dön