29 / 03 / 2024

kadıköy kurbağalıdere Köprüsü yenileme

kadıköy kurbağalıdere Köprüsü yenileme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor!

Tamamlandığında  dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hız kesmiyor!

Yapımı bittiğinde "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşası için Sütlüce ve Şekerkaya şantiyelerinde mühendis ve işçiler yoğun şekilde çalışıyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki kedi yolunun yüzde 70'i tamamlandı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu"nda çalışmaların yüzde 70'i tamamlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kuzey yönlü geçici çalışma halatı montajı başladı!

Çanakkale Boğazı'nda yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde kuzey yönlü geçici çalışma halatı montajına başlandı.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kırmızı beyaz kulelerin yüzde 78'i tamam!

Çanakkale Boğazı’nın ’gerdanlığı’ niteliğinde olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nde çalışmalar, koronavirüs salgınına rağmen hız kesmeden devam ediyor. Köprünün kırmızı beyaz kulelerinin yüzde 78'lik bölümü tamamlandı...

1915 Çanakkale Köprüsü yükseliyor!

Cumhuriyet'in 100'üncü yılını simgesi olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. Lapseki ve Gelibolu yakalarında denize batırılan kesonlar üzerine blokların yerleştirilmesiyle yükselen köprü ayaklarına, vinç yardımıyla ikinci bağ kirişleri yerleştirildi.

Bafra Çetinkaya Köprüsü restorasyon çalışmaları tam gaz!

Bafra Çetinkaya Köprüsü’nde Eylül 2018'de başlayan restorasyon çalışması hızla devam ediyor. Çalışmaların yıl sonu tamamlanması bekleniyor.

Çanakkale Köprüsü inşaatında 324 kadın çalışıyor!

2022’de açılması planlanan Çanakkale Köprüsü ve otoyolu projesinde 324 kadın çalışıyor. Şantiyede çalışan kadın mühendisler, "mühendisliğin kadını erkeği yok. Biz Türkler bu durumu çok güzel aştık" dediler.

1915 Çanakkale Köprüsü yükseliyor!

Çanakkale Boğazı’na inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün yaklaşık 1 ay önce batırılan, Avrupa ve Asya yakası kule kesonları üzerinde ayaklar yükseliyor. Çalışmaların hızla devam etmesiyle bölgeye talep arttı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz!

"Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü için Avrupa ve Anadolu yakasında çalışmalara devam ediliyor.

kadıköy kurbağalıdere Köprüsü yenileme Haberi

kadıköy kurbağalıdere Köprüsü yenileme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, kentsel dönüşümün devam ettiği Kadıköy Fikirtepe’de, yetersiz kalan ve trafik sıkışıklığına neden olan Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa edecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, trafik akışı bir gidiş, bir geliş olarak hizmet veren Kurbağalıdere köprüsü, yıkılarak 2x2 (2 gidiş 2 geliş) olarak yeniden inşa edilecek.

Fikirtepe’nin Salı Pazarı ve Kadıköy ile bağlantısını sağlayacak yeni köprünün 90 günde tamamlanması planlanıyor. Köprünün Mart ayı sonunda hizmete açılması bekleniyor.

Projeyle, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Alanında oturumun başlamasıyla oluşacak trafik sirkülasyonunun daha rahat sağlanması da...