19 / 04 / 2024

Kağıthane konut fiyatları 2018

Kağıthane konut fiyatları 2018

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa'nın verilerine göre Kağıthane‘de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 artış gösterdi. 

Yazlık bölgelerde konut fiyatları uçuşa geçti! 

Koronavirüs salgını ile birlikte yazlık bölgelerde evlerin fiyatlarında artış yaşanmaya devam ediyor. Özellikle Datça, Bodrum ve Kaş’ta konut fiyatlarının değeri yüzde 68'i bulmuş durumda. 

Nidapark Ayyıldız Kağıthane daire fiyatları 2018!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesi Kağıthane'nin en merkezi konumda, metro istasyonun hemen yanında konumlandırılıyor..

Kağıthane'de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa'nın verilerine göre Kağıthane‘de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 artış gösterdi. 

Resim Modern Kağıthane konut fiyatları 2018!

1+1 ve 2+1 dairelere yer verilen Resim Modern Evleri'nde anlaşmalı bankalarla kredi kullanılarak ödeme yapma imkanının yanı sıra firma kapsamındaki ödemelerde 48 aya kadar firma finansmanı da sağlanıyor..

Resim Modern Kağıthane ev fiyatları!

Ortadoğu Group imzası taşıyan Resim Modern Kağıthane ev fiyatları 259 bin TL'den başlıyor.  Proje 14 katlı 3 blok şeklinde yükseliyor.

Seba Suites Kağıthane konut fiyatları!

Seba Suites projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon seçeneklerinde konutlara yer veriliyor. Seba Suites Kağıthane konut fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

Seba Suites Kağıthane proje fiyatları!

Seba Suites Kağıthane proje fiyatları metrekare birimde 8 bin TL'den başlıyor. Seba Suites projesine 1+1 ve 2+1 konutlar bulunuyor...

Hasbahçe Kağıthane Evleri fiyatları!

Koru ve göl manzarasına hakim konumda olan Hasbahçe Kağıthane projesi İstanbul Kağıthane'de yer alıyor. Proje 119 daireden meydana geliyor. İşte Hasbahçe Kağıthane Evleri fiyatları...

Kağıthane metro ve 3. Havalimanıyla uçacak!

Ferko Line projesinin değerlendirme toplantısında açıklamalar yapan Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, Kağıthane'deki fiyatların metro ve yeni havalimanıyla yükseleceğini söyledi.

Bella Residence Kağıthane daire fiyatları!

Anahtar teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği Bella Residence Kağıthane Evleri 92 daireden meydana geliyor. Bella Residence Kağıthane daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor.

Resim Modern Kağıthane daire fiyatları!

Resim Modern Kağıthane daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Toplam 335 daireden oluşan Resim Modern Evleri projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Porta Vadi Kağıthane proje fiyatları 2017!

Porta Vadi Kağıthane proje fiyatları 2017 güncel listeye göre en düşük fiyatlar 1+1'lerde 904 bin TL'den başlıyor. Porta Vadi projesi rezidans daire, ofis ve mağazalardan oluşuyor...

Nef 05 Kağıthane ev fiyatları!

Toplam 96 daireden meydana gelen Nef 05 Kağıthane projesinde "Şimdi al 2019'da öde" kampanyası başladı. Nef 05 Kağıthane ev fiyatları 368 bin TL'den başlıyor.

Kağıthane konut fiyatları 2018 Haberi

Kağıthane konut fiyatları 2018

Endeksa verilerine göre Kağıthane‘de ortalama değerlerle konut metrekare satış fiyatı 3 bin 675 TL, konut fiyatı 361 bin TL, kira bin 536 TL, konut yatırımının geri dönüş süresi ise 19 yıl olarak belirtildi. 

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, Kağıthane‘nin İstanbul’un iki yakasını birbirine bağlayan köprü bağlantı yolları arasında alması, işyerlerine yakın bir bölge olması ile önemli bir konumda olduğunu açıkladı. 2018 yılında tamamlanması planlanan Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattıyla da bölgeden İstanbul’un pek çok ilçesine ulaşımın daha da kolaylaşacağını ifade eden Öğüt, ulaşım projeleri nedeniyle bölgede konut fiyatlarının yanı sıra konut projesi sayısının da artış gösterdiğini dile getirdi. 

Seyrantepe‘de ortalama fiyat 445 bin TL
Son dönemde konut projeleriyle öne çıkan Cendere Vadisi’ni barındıran Kağıthane’nin Seyrantepe mahallesinde ortalama değerlerle konutların metrekare satış...