25 / 04 / 2024

Kağıthane tapu dağıtım

Kağıthane tapu dağıtım

İlçenin en büyük sorunlarından biri olan tapu sorununu büyük ölçüde çözdüklerinin altını çizen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Şuana kadar ilçemizde 21 binin üzerinde kişi tapusuna kavuştu" dedi

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Keçiören Yükseltepe'deki dönüşümde tapu dağıtımı başladı!

Ankara'nın Kaçiören ilçesinde hayata geçirilen Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesinde tapu dağıtımı başladı.Projenin ilk etabında toplam bin 271 konut inşa ediliyor.

Kayseri Seyrani Mahallesi’nde tapu dağıtım töreni gerçekleştirildi!

Kocasinan Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projeleri çerçevesinde Seyrani Mahallesi’nde Temel Atma ve Tapu Dağıtım Töreni yapıldı.

Pendik Şeyhli 3. Etap'ta 650 tapu dağıtılacak!

Pendik Belediyesi, sürdürdüğü imar uygulama çalışmalarının devamında Şeyhli Mahallesi 3. Etap’ta tapu dağıtımına başlıyor.

BKM Gayrimenkul Danışmanlık ve Kurye Dağıtım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

BKM Gayrimenkul Danışmanlık ve Kurye Dağıtım Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Gökçe ve Hatice Burcu Sarıca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Kağthane, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Elektrik dağıtımındaki kayıp ve kaçak oranları meclis gündeminde!

Elektrik dağıtımındaki kayıp ve kaçak oranları mecliste konu oldu. Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. Karadeniz sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a sordu..

Elektrik faturalarında dağıtıcıya kabus, aboneye müjde!

Elektrik faturalarında dağıtıcıya kabus, aboneye müjde. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, bir elektrik abonesinin faturadaki kayıp-kaçak bedelini dağıtım şirketinden istemesiyle başlayan hukuki süreçte, aboneden kayıp-kaçak bedeli alınamayacağına hükmetti.

Okmeydanı'nda bugüne kadar 5 bin tapu dağıtıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine yönelik tapu dağıtım töreninde “Bugüne kadar 5 bin tapuyu hak sahibi vatandaşlarımıza verdik. Lütfen herkes gelip tapusunu alsın” dedi..

1970 yılında İstanbul'da usulsüz tapu dağıtılmış!

1970 yılında İstanbul'da usulsüz tapu dağıtılmış. Belediye malı arsaların bazı şahıs ve kooperatiflere usulsüz olarak tahsis edildiği iddia edilmiş. Belediye Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü hakkında soruşturma açılmış.

Sakarya Elektrik Dağıtım yeni yerine taşındı!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), şimdi de hizmet alanlarının yeniden yapılandırmasını gerçekleştirerek, SEDAŞ Tüketici Hizmetleri Merkezi’ni İzmit Alikahya Fatih Mahallesi Sultan Murat Caddesi Fener Sokak No: 3 Kat: 1 adresine taşıdı.

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi, Cihangir Sümer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu.

Arazi toplulaştırması ve dağıtımı!

Bakanlığın veya kurulların talebi üzerine kamu yararı gözetilerek isteğe bağlı olmaksızın, Bakanlar Kurulu kararı ile arazi toplulaştırma proje sahası belirlenebiliyor. Peki arazi toplulaştırması ve dağıtımı nasıl yapılır?

Kağıthane tapu dağıtım Haberi

Kağıthane tapu dağıtım


Kağıthaneli vatandaşlar tapularını almanın sevincini yaşıyor. Son olarak 81 vatandaş tapusuna kavuşurken Kağıthane’de bugüne kadar toplam 21 bin 279 kişiye tapuları teslim edildi.


İlçenin en büyük sorunlarından biri olan tapu sorununu büyük ölçüde çözdüklerinin altını çizen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Şuana kadar ilçemizde 21 binin üzerinde kişi tapusuna kavuştu. Yaptığımız imar uygulamasıyla şehrin ve vatandaşlarımızın tapu sorununu çözerken kimsenin mağdur olmaması için çalışmalar yaptık. İmar uygulaması yaptığımız bölgelerde halkımızın ihtiyacı olan hizmetlere yönelik gerekli alan tahsislerini de sorunsuz şekilde gerçekleştirdik.’ dedi.

Kağıthane Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nde düzenlenen tapu dağıtımına AK Parti Milletvekili Ekrem Erdem, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,  İlçe Tapu Müdürü Faruk Tekin, belediye meclis üyeleri ve tapularını alacak olan vatandaşlar katıldı. 



Kağıthane...