29 / 03 / 2024

Kağıthane yeni projeler

Kağıthane yeni projeler

Kentsel dönüşümle yapı stokunun yüzde 60'ı yenilenen ve sosyal donatıları güçlendirilen Kağıthane, yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Kağıthane Hasbahçe Stadı yenileniyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, tesis konusunda da bir çok proje geliştirdiklerini ve hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Kılıç, yeni yapılacak olan meydan çalışması ile birlikte Hasbahçe Stadını da yenileyeceklerini belirtti.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Kağıthane projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu İstanbul'a yakışan eser olacak!

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattındaki Göktürk istasyonunda işçilerle iftar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni metro hattının İstanbul'a yakışacağını dile getirdi. 

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Kağıthane Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi'ne yeni bir aile sağlığı merkezi inşa edildi. 

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Kağıthane'de dev dönüşüm başlıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Kağıthane'ye 694 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

Kağıthane Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Kağıthane Belediye Meclisi yeni belediye başkanı AK Partili Mevlüt Öztekin'in başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Haliç - Kemerburgaz Dekovil Hattı'nı Kağıthane Belediyesi yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yapımından vazgeçtiği dekovil raylı sistem hattını Kağıthane Belediyesi tamamlayacak. Güneş enerjisi ile çalışacak ve nostaljik nitelikli yeni dekovil hattı 3 kilometre olacak.

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi!

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yatırımcılara yeni yaşam fırsatı sunulan proje Genyap İnşaat tarafından Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. 

Kağıthane yeni projeler Haberi

Kağıthane yeni projeler

Kağıthane, ulaşımının kolaylığı, kentsel dönüşümle yeniden düzenlenen sosyal alanları ve yenilenen yapı stokuyla yatırımcıların çekim merkezi haline geldi.


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kağıthane'nin modern bir şehir olarak geleceğe hazırlandığını söyledi.


İlçedeki yenileme ve dönüşüm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Kılıç, "Bunları yenilerken Kağıthane'de yeni spor alanları, yeni kültür merkezleri, yeni yollar, yeni okul alanları, yeşil alanlar ve sağlık alanları üretiyoruz." dedi.


Yaptıkları çalışmaların Kağıthane'yi girişimciler için de gözde bir ilçe haline dönüştürdüğünü ifade eden Kılıç, şöyle konuştu:


"Kağıthane tam bir çekim merkezi haline geldi. Yabancı projeler burada uygulanıyor. Türkiye'nin en iyi girişimcileri projelerini Kağıthane'de uyguluyorlar. Ödül alan birçok proje Kağıthane'de hayata geçti. Kamunun ve özel sektörün yapmış olduğu yatırımlar Kağıthane'yi çok farklı bir noktaya getirdi."


Kılıç, şehrin merkezinde...