19 / 04 / 2024

kağıthanedeki organik pazar nereye açıldı

kağıthanedeki organik pazar nereye açıldı

Türkiye'nin 17'nci, ilçenin ilk organik pazarının açılışı vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Çeliktepe kapalı pazar yerinde hizmete açılan organik pazarda, ilk gün oldukça yoğun ve hareketli geçti...

Hafta sonu altın fiyatlarında son dakika! 26 Kasım 2023 Pazar gram altın ve çeyrek altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Peki Haftanın son gününde gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 26 Kasım 2023 Pazar altın fiyatları...

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Dolarda buz kestiren rakam IMF'den geldi: O tarihte 120 liraya çıkacak! Bugün 1 dolar kaç TL oldu? SON DAKİKA! 

Dolar ile ilgili çarpıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor. '5 Kasım 2023 Pazar 1 dolar kaç TL?' sorusunun yanıtı merak edilirken, IMF'den dolarla ilgili çarpıcı bir rakam verildi. İşte ayrıntılar ve 5 Kasım 2023 Pazar dolar/TL kuru... 

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? Güncel dolar alış-satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 28 TL seviyesini geçen dolar yeni rekoruna imza attı. Dolarda yükseliş devam ediyor. Dün 28,09 seviyesinde kapanış yapan dolar bugün güne nasıl başladı? 22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu?

GIPTA borsada ne zaman işlem görecek? Halka arz kaç lot verdi?

​​​​​​​Gıpta Ofis halka arz sonuçları için meraklı bekleyiş sona erdi ve sonuçlar ilan edildi. Buna göre, şirket payları, GIPTA Bist koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Gıpta Ofis halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek? İşte detaylar..

13 Ağustos Pazar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Döviz kurlarının etkisiyle dalgalanan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 13 Ağustos altın bilezik fiyatları.  

13 Ağustos Pazar güncel euro kuru! Euro bugün kaç TL? 

Euro/TL kuru bugün ne kadar? Güncel euro kuru kaç lira oldu? Euro bugün yükseldi mi, düştü mü? İşte 13 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Gram altın 1642 TL! Çeyrek, tam, yarım ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları...

Haftanın son günü olan 16 Temmuz Pazar güncel altın fiyatları ekonomiyi yakından takip edenler ve altına yatırım yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki, gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar, kaç TL?

Dolarda kıyamet koptu! 8 Temmuz 2023 pazar dolar, euro ve sterlin kaç TL? Son dakika!

Hafta sonuna gelinmesiyle birlikte, 1 haftalık yatırım araştırmasıyla elde edilen kazançlar inceleniyor. Bu hafta içinde Türk Lirası değer kaybetti, ancak birçok yatırım aracı değer kazandı. Peki, bugünkü dolar ve euro fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte son durum...

Doları olan olmayan dikkat!..Dikkat... 2 Temmuz 2023 pazar dolar, euro ve sterlin kaç TL? Son dakika!

2 Temmuz 2023 tarihli döviz kurları merak eden vatandaşlar, Dolar, Euro ve Sterlin'in Türk Lirası karşısındaki değerlerini öğrenmek için arama motorlarını kullanıyor. Peki 2 Temmuz 2023 Pazar dolar, euro ve sterlin ne kadar? İşte dolar, euro, sterlin kuru...

Altın  bilezik almak isteyenler dikkat! 2 Temmuz Pazar 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

2 Temmuz Pazar günü altın ve altın bilezik fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere gelmesi ile vatandaşlar güncel altın bilezik fiyatlarını merak ediyor.  2 Temmuz 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları.

Dolar bugün kaç TL? Dolar/TL kuru ne kadar? 2 Temmuz Pazar dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Güncel dolar kurunun bugün kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki dolar bugün kaç TL? Dolar/TL kuru ne kadar? 2 Temmuz Pazar dolar/TL kuru.

kağıthanedeki organik pazar nereye açıldı Haberi

kağıthanedeki organik pazar nereye açıldı


Kağıthane Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'da kimyasallardan uzak bir hayat sürmek isteyen vatandaşlar için kurulan ekolojik pazarların sayısının gün geçtikçe artıyor. Daha doğal ürünleri, denetlenen üreticiden almak isteyen vatandaşlara yönelik bir müjde de Kağıthane'den geldi. 


Türkiye'nin 17'nci, ilçenin ilk organik pazarının açılışı vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.


Çeliktepe kapalı pazar yerinde hizmete açılan organik pazarda, ilk gün oldukça yoğun ve hareketli geçti.


Pazarın açılış töreninde konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Türkiye'nin 17'nci organik pazarının açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, üreticilerin, organik sertifikalı ve sürekli denetimi yapılan organik ürünleri bağlarından bahçelerinden buraya getireceğini kaydetti.


Üreticilerin pazarda, hem nasıl üretim yaptıklarını anlatacaklarını hem de burada ürünlerini vatandaşlara sunacaklarını aktaran Kılıç, Kağıthanelilerin pazar günleri buradan, diğer günlerde ise semt pazarlarından alışverişlerini yapabileceklerini belirtti.


Kağıthanelilerle pazarı gezerek üreticilerden ürünlerin...