29 / 03 / 2024

Kahraman Günaydın Deniz Finansal Kiralama

Kahraman Günaydın Deniz Finansal Kiralama

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi Necat Söze, Ömer Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Günaydın ve Muhammed Sait Günaydın ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Günaydın SteakHouse Restaurant yatırımları devam edecek!

Günaydın SteakHouse Restaurant'larının sahibi Cüneyt Asan, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

Leasing sektöründe iş ve inşaat makinelerine talep güçlü!

DenizLeasıng Genel Müdürü Kahraman Günaydın, "İş ve inşaat makineleri, sektör açısından her zaman rekabetin yüksek olduğu ve tüm leasıng şirketlerinin aktif olduğu bir alan" dedi.

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

Günaydın Global Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Günaydın Global Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Mustafa Günaydın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Şenol Bıçakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 1 Mart'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Isparta Çelebiler Otoparkı açılış için gün sayıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Özel İdare eski binası arkasında yapımı devam eden yer altı 4 katlı otopark inşaatında incelemelerde bulundu.

Şehmus Günaydın'dan Taşköprü’ye doğalgaz sözü!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Taşköprü'yü ziyaret ederek çalışma devam eden İl Özel İdaresi yatırımlarını inceledi, Vali Günaydın, doğalgazı Taşköprü’ye önümüzdeki süreçte muhakkak getireceklerinin müjdesini verdi.

Günaydın Et yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın, Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485 metrekare kullanım alanında 160 kişiye hizmet verecek olan yeni şubesini açarak restoran zincirine bir yenisini daha ekledi.

Kahraman Günaydın Deniz Finansal Kiralama Haberi

Kahraman Günaydın Deniz Finansal Kiralama

Deniz Finansal Kiralama, (GYO), genel müdür istifası hakkında açıklama yayınladı. 

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa ederek 1.Derece imza yetkisi iptal edildi.

Deniz Finansal Kiralama'nın KAP açıklaması:
Şirketimizde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Kahraman Günaydın 30/04/2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etmiş olup 1.Derece imza yetkisi iptal...