19 / 04 / 2024

kahraman yapı gaziosmanpaşa

kahraman yapı gaziosmanpaşa

Haliç Panorama projesinde toplam 270 adet daire yer alıyor. 3 ay sonra satışa çıkacak olan projede ön talep toplanıyor...

Haliç Panorama Sarıgöl, Kahraman Yapı tarafından inşa ediliyor!

İnşaatının 3 ay sonra başlayacağı Haliç Panorama Sarıgöl projesinin ruhsatı Mart ayı içerisinde alınacak. Projede 270 adet daire yer alıyor...

Haliç Panorama 5 bin 150 metrekare arsa alanında yükseliyor!

Konut büyüklüklerinin 55 metrekareden başladığı Haliç Panorama 'da ye alan konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projenin ruhsatı Mart ayında alınacak...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Gaziosmanpaşa'daki 382 bin 500 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi, 38,25 ha.lık Rezerv Yapı Alanına (11B) ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa'daki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziosmanpaşa ilçesi, Merkez Tem Otoyolu Güneyi Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu Değişikliği 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya kentsel dönüşümde anahtar teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldıztabya kentsel dönüşüm projesi dahilinde hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. 

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda 90 daireli 23 yapı yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi'nde 90 daireli 23 farklı yapının yıkımını gerçekleştirdi...

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı!

Selçuklu mimari çizgilerinden esinlenip Anadolu'nun geleneksel yapı malzemeleri kullanılarak hayata geçirilecek olan Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm yıkımları yapıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, depreme dayanıksız binaların yıkım işlemini gerçekleştirdi. Yıkımı başlatılan binaların yerine yenileri 24 ay içerisinde yapılacak.

Yazıcıoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Yazıcıoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 100 bin ton asfalt!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin tüm yollarda konforlu bir sürüş imkanı sağlamak amacıyla asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak Karadeniz Mahallesi 1152 Sokak’ta asfaltlama çalışması yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi, yılda ortalama 100 bin ton asfalt yapıyor.

Gaziosmanpaşa`nın kaldırımları estetik görünüme kavuşuyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin asfalt ve kaldırımlarını yenileme çalışmalarını ara vermeden tüm hızıyla sürdürüyor. Daha önce asfalt çalışması yapılan Göçmenler Sokak’ın kaldırımları da estetik bir görünüme kavuşturarak yenilendi.

Gaziosmanpaşa Taksim Hastanesi Çocuk Polikliniği açıldı!

Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Polikliniği’nin açılışı yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Fuzul Yapı'dan Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'ya 2 milyar TL'lik yatırım!

Fuzul Yapı, İstanbul’un mega projelerle gelişen Başakşehir ve Gaziosmanpaşa Bölgelerine 2017 yılında 2 milyar TL’lik yeni yatırım gerçekleştirecek. Kentsel dönüşüme de adım atan grup, 2017 yılında 2 bin yeni konut inşasına başlayacak.

We Haliç Gaziosmanpaşa temel atma töreni!

Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen We Haliç Gaziosmanpaşa temel atma töreni 4 Ekimde yapılacak. Proje 213 bin 433 metrekare arsa alanında inşa edilecek.

kahraman yapı gaziosmanpaşa Haberi

kahraman yapı gaziosmanpaşa

Gaziosmanapaşa Ordu Caddesi üzerinde hayata geçirilen Haliç Panorama projesi, Kahraman Yapı Yatırımları (KYY) imzası taşıyor. Toplam 270 adet dairenin yer aldığı projede ayrıca ticari ünitelerde mevcut. 


5 bin 150 metrekare arsa alanına sahip olan Haliç Panorama projesi 3 ay sonra satışa çıkıyor. Projede teslimler 2015 yılının ilk yarısında gerçekleşecek.


Fiyatlarının henüz belirlenmediği Haliç Panorama projesi 2 etap olarak tasarlandı. Projede yer alan daireler 55 metrekare ile 150 metrekare büyüklüğüne tasarlandı.


Panorama Haliç Evleri projesi, Gaziosmanpaşa Ordu Caddesi üzerindeki eski binaların yıkımı ile gerçekleşiyor. Proje KYY'ye özel kentsel dönüşüm projesi olarak tasarlandı. Ayrıca tüm hak sahipleri ile anlaşmaya varıldı.


KYY İletişim Bilgileri

Tel : 0 212 615 66 67 

Faks: 0 212 615 66 22

www.kyy.com.tr

www.halicpanorama.com

Esra Nur...