07 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Belediyesi gayrimenkul satışı

Kahramanmaraş Belediyesi gayrimenkul satışı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü toplamda 50 milyon 806 bin 423,400 TL bedel ile satışa çıkardı.

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de! 

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Menderes, 15 Temmuz, Evri Taşbiçme ve Bağdın-ı Sağır mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü 3 ve 10 yıllık süreyle kiraya veriyor. Peki kiralama bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar!

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar belli oldu. Alımlara ilişkin ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Elazığ Belediyesi 16 gayrimenkul satıyor!

Elazığ Belediyesi 16 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 18 gayrimenkul satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 18 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştirecek.

Şile Belediyesi 60 gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde bulunan 60 gayrimenkul satışa çıkarıldı.

Şile Belediyesi'nden satılık 60 gayrimenkul!

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde bulunan 60 gayrimenkul satışa çıkarıldı. 

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Çankaya Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Çankaya Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL'ye satıyor...

Elbistan Belediyesi'nden satılık 84 gayrimenkul!

Elbistan Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Elbistan ilçesinde yer alan 84 gayrimenkulü satıyor...

İBB ve Esenler Belediyesi arasında gayrimenkul satışı tartışması!

İBB ve Esenler Belediyesi arasında halk ekmek tartışmasının ardından gayrimenkul satışı krizi başladı. İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı konuya ilişkin konuştu.

Kahramanmaraş Belediyesi gayrimenkul satışı Haberi

Kahramanmaraş Belediyesi gayrimenkul satışı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satışa sundu. Satışa konu olan gayrimenkuller için toplamda 50 milyon 806 bin 423,400 TL bedel isteniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1. Yukarıdaki tabloda özellikleri ve ihale bilgileri belirtilen mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ait taşınmazların satış ihalesi 2886 sayılı Devlet ihale Kanunun ilgili maddeleri doğrultusunda belirtilen tarih ve saatlerde, İsmetpaşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı No: 25 adresindeki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Encümen salonunda yapılacaktır.
2. İhale ile ilgili şartnameler 100,00 TL karşılığında (şartname bedeli Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığına ödenecektir.) Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı-Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünden alınabilir. Şartname bedeli ödemeyenler ihaleye katılamayacaklardır.
3. İhale ile mülkiyeti satılacak taşınmazın geçici teminat tutarı yukarıdaki tablodaki belirtilmiş olup, nakit olarak ödenecekse ihale...