26 / 04 / 2024

Kahramanmaraş bulvar

Kahramanmaraş bulvar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Kahramanmaraş'ın yeni bulvarında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımına başlanan yeni bulvarda incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Necip Fazıl Şehir Hastanesi yanında yapımına başlanan yeni bulvarda incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bulvarın bir an önce bitirilerek hizmete açılmasını istedi.

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç inşaatı süren 55 metrelik bulvar ile yeni sanayi ek bölümünde incelemeler yaptı.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kahramanmaraş’ta trafiği rahatlatma yönünde çalışmalarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir yandan da yeni bulvarlar açıyor.

Kahramanmaraş Tekerek Bulvarı asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt kaplama çalışmaları Tekerek Bulvarı’nda devam ediyor.

Kahramanmaraş Sümbüllü Bulvarı açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin hummalı çalışma sonrası Kurban Bayramı’na yetiştirdiği Sümbüllü Bulvarı trafiğe açıldı.

Kahramanmaraş Sümbüllü Bulvarı bayramda açılıyor!

Tamamlanarak hizmete açıldığı zaman şehir içi trafiğini büyük oranda rahatlatacak olan Sümbüllü Bulvarı yol yapım çalışmalarında mutlu sona doğru geliniyor.

Kahramanmaraş'ın trafik sorununa neşter!

Kahramanmaraş’ta trafik sorununa neşter vuran Büyükşehir Belediyesi kent içi trafiği rahatlatmak adına yeni yol ve bulvarın yanı sıra kavşak düzenlemelerini de aralıksız olarak devam ettiriyor

Kahramanmaraş Sümbüllü Vadisi Bulvarı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehrin Kuzey-Güney bağlantısını sağlayarak trafiği rahatlatacak olan yeni Sümbüllü Vadisi Bulvarı’nı tamamlayarak asfaltlama çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Sümbüllü Bulvarı'nda son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sümbüllü Bulvarı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın yeni bulvarında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımına başlanan yeni bulvarda incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Turgut Özal Bulvarı'nda 2. etap çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen Turgut Özal Bulvarı 2. Etap çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş bulvar Haberi

Kahramanmaraş bulvar


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak yeni açtığı bulvarda sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.


Dulkadiroğlu İlçesi Karacasu bölgesinden, Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne kadar, 4 kilometre uzunluğunda ve 40 metre genişliğindeki dev bulvarda sıcak asfalt serim çalışması tamamlandı.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince asfalt serim çalışması tamamlanan 4 kilometrelik bulvar, özellikle Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne çift yönlü ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor.


Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışması tamamlanan yolda bordür ve parke döşeme çalışmalarını da aralıksız olarak devam ettiriyor.



Kahramanmaraş Büyükşehir...