23 / 04 / 2024

Kahramanmaraş emekli toki kura sonuçları

Kahramanmaraş emekli toki kura sonuçları

2016 Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları bugün açıklandı. Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan 215 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura çekilişi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan konutların kura çekilişi 14 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 215 adet konut yer alıyor. 

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini hayata geçirildi!

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini inşa ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölünmüş yol uzunluğunu 73 kilometreden 339 kilometreye çıkardıklarını aktardı.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 nerede?TOKİ Dulkadiroğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Dulkadiroğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu emekli projesi kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ kuraları çekildi!

TOKİ tarafından Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesi’nde inşa edilen projede 71 emekli vatandaşın konut belirleme kurası çekildi.

TOKİ Türkoğlu Emekli kura çekilişi yarın!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli kura çekilişi yarın yapılacak. Projede 75 adet konut yer alıyor.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Kahramanmaraş emekli toki kura sonuçları Haberi

Kahramanmaraş emekli toki kura sonuçları

Kura çekiminde, asil olarak hak sahibi olamayanlar başvuru tutarlarını 09 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alacak.


Ödeme koşullarına göre yüzde 12 peşinde veya yüzde 20 peşin ödemede kalan bedeller 180 ay vade ya da 240 aya kadar vade sağlanıyor.


2016 Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları bugün saat: 10.00’dan itibaren Türkoğlu Belediyesi Misak-ı Milli Konferans Salonu'nda belirlendi.



Kura sonuçları tam liste için