16 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu yıkım

Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu yıkım

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kuzey Çevre Yolunda yıkım ve yol genişletme çalışmaları son sürat sürüyor.

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden hissedildi!

AFAD verilerine göre; Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 12.39 kilometre olarak hissedilen depremin sarsıntısı çevre illerden de hissedildi.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 400'e yakın ucuz konut geliyor! Kahramanmaraş'ın o ilçeleri için son dakika müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta inşa edeceği yeni projeler için düğmeye bastı. Peki tarihlerin tek tek açıklandığı TOKİ Kahramanmaraş projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a son dakika ucuz konut müjdesi! Kahramanmaraş'ın o ilçesine 210 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projesi Kahramanmaraş'ta hayata geçirilecek. İşte Kahramanmaraşlıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için düğmeye bastı! Kahramanmaraş'a son dakika 210 ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta 210 yeni ve ucuz konut inşa edecek. İşte TOKİ Kahramanmaraş projesi detayları...

Kuzey Yakası'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Kuzey Yakası) kapsamında, 982 Ada 3 Parsel (Eski 888 Ada 4 Parsel) C Blok Spor Alanının kısmi kesin kabulü yapıldı.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 158 yeni konut geliyor! TOKİ Afşin ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş Afşin'de 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları bugün başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta iki yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Hayata geçirdiği konut yatırımları dışında eğitim yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projeleri için düğmeye bastı.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek.

Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu yıkım Haberi

Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu yıkım


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Kuzey Çevre Yolunda yıkım ve yol genişletme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Fen İşleri Şube Müdürlüğü tarafından Kuzey Çevre Yolunun geçeceği güzergahta bulunan ve kamulaştırılması tamamlanan evlerde yıkım çalışmaları başladı.


Şehrin doğusu ile batısını birbirine bağlayacak 30 kilometre uzunluğunda ve 40 metre eninde Kuzey Çevre Yolu’nda Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri de birkaç noktada çalışma yürütüyor.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan ve 2018 sonunda bitirilmesi planlanan Kuzey Çevre Yolunda bazı bölgelerinde asfalt çalışması, bazı bölgelerde kazı ve genişletme çalışmaları ve bazı alanlarda ise yıkım çalışmaları sürüyor.



Kahramanmaraş Büyükşehir...