28 / 03 / 2024

Kahramanmaraş maden kazası 1 kişi öldü

Kahramanmaraş maden kazası 1 kişi öldü

Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürlüğü kömür stok sahasında çalışan Ali Çankay (24), teknik bir arızayı gidermek için girdiği bant yolunda, tambur diye tabir edilen mekanizmanın çarpması sonucu ağır yaralandı...

Kahramanmaraş depremini bilen deprem uzmanı o ili işaret etti: 7 büyüklüğünde bir deprem beklemiyorum!

Kahramanmaraş depremini bilen Maden teknolojisi ve yer bilimleri uzmanı Serkan İçelli, Yedisu fayı üzerinde 7 büyüklüğünde bir deprem beklemediğini açıkladı. 

Hükümetten madencilerin ailelerine maaş ve nakdi destek geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yasal düzenleme talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Bartın Amasra’daki maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine mali destek için parti grubuna “yasal düzenleme” hazırlığı yapılması talimatını verdi. İşte ayrıntılar...

İzmir'de Maden Şehitleri Parkı yapı çalışmaları başladı!

Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin anısına yapacağı Maden Şehitleri Parkı için çalışmalarına başladı. 5 bin 500 metrekare alana kurulacak olan kafeteryalar, ışıklı süs havuzu ve geniş bir yeşil alan olacağı bildirildi.

Kahramanmaraş'da 1.9 milyon TL'ye satılık maden sahası!

Kahramanmaraş İli Türkoğlu İlçesinde bulunan maden sahası, Kahramanmaraş Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 22 Temmuz 2015 günü saat 14:00'da açık arttırma usulüyle ihale ediliyor.

TOKİ Manisa Soma 301 konut ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Soma'da maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin aileleri için 301 konutluk proje yaptırıyor. 301 konut ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Ermenek'te ailelere iki ev vermek istiyoruz!

Lütfi Elvan, Ermenek'teki maden kazasında yaşamlarını yitirenlerin ailelerine bir değil, iki ev verebilmeyi istediklerini belirterek, "Yasal olarak yapılması gereken düzenlemeler vardı. Önümüzdeki günlerde bu düzenlemeler yapılacak" dedi.

Kahramanmaraş'ta termik santralde iş kazası!

Kahramanmaraş'ta termik santralde temizlik işçisi olarak çalışan Ömer Şahan (34) ile Ali Sarı (47), yemekhanede öğle yemeğini yedikten sonra kazan işletme bölümünden geçtikleri sırada üzerilerine 12 metre yükseklikte bulunan havalandırma hattı düştü.

TOBB Ermenek'teki madencilerin ailelerine ev alacak!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğu, Ermenek'te meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacaklarını belirterek, "TOBB Yönetim Kurulu olarak ailelere birer ev alma kararı aldık" dedi.

Rifat Hisarcıklıoğlu: Ermenek'teki ailelere birer ev alma kararı aldık!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ermenek’te meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacaklarını belirterek, "TOBB Yönetim Kurulu olarak ailelere birer ev alma kararı aldık" dedi.

Karaman'a 2 yeni güneş santrali kurulacak!

Ermenek'te yaşanan maden kazasıyla gündeme gelen Karaman'da 12 megavat kurulu güce sahip 2 ayrı güneş santrali kurmak için yatırım süreci başladı. Santrali, Faruk Yıldızbaş Enerji İnşaat Tarım Hayvancılık Ticaret AŞ kuracak...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ermenek'teki madencilere konut müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Karaman 'ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden kazasında göçük altında kalan işçi ailelerinin mağduriyetlerini gidermek amacıyla 6 adet sosyal konut inşa edecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi madenci aileleri için 6 sosyal konut yapacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Karaman 'ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden kazasında göçük altında kalan işçi ailelerinin mağduriyetlerini gidermek amacıyla 6 adet sosyal konut yapacak...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ermenek'te 6 adet sosyal konut yapacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Karaman ’ın Ermenek İlçesinde meydana gelen maden kazasında göçük altında kalan işçi ailelerinin mağduriyetlerini gidermek amacıyla “6 Adet Sosyal Konut” yapmayı planlıyor.

Kahramanmaraş maden kazası 1 kişi öldü Haberi

Kahramanmaraş maden kazası 1 kişi öldü

Elbistan ilçesinde kömür madeninde çalışan işçi, teknik arızaya müdahale ederken geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi.


Edinilen bilgiye göre, Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürlüğü kömür stok sahasında çalışan Ali Çankay (24), teknik bir arızayı gidermek için girdiği bant yolunda, tambur diye tabir edilen mekanizmanın çarpması sonucu ağır yaralandı.


Mesai arkadaşlarının haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çankay, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çankay'ın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Hastanede acı haberi alan Çankay'ın yakınları, sinir krizi geçirdi.


 Şantiye Şefi Kerim Öztoy, Ali Çankay'ın sabah saatlerinde bant yollarında meydana gelen arızayı gidermeye çalışırken geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdiğini...