26 / 04 / 2024

kahramanmaraş model şehir

kahramanmaraş model şehir

Kültür ve Turizm Bakanı Ünal: "Selçuklu ile Osmanlı mirasını barındıran kültür turizminin önemli merkezlerinden Kahramanmaraş, kendi kimliğini bulduğunda model şehir olacak" dedi.

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için yeni süreç başladı! Ekip kurulacak, masraf ve zaman kaybı olmayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduklarını açıkladı ve şehirdeki çalışmaları tek tek anlattı. Peki orta hasarlı binalar için neler değişti?

Bakan Özhaseki açıkladı! Kahramanmaraş'a yeni bir şehir meydanı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Kahramanmaraş Büyükşehir 5 taksitle imarlı arsalar satacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde yapılacak.

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

Kuzey Kore lideri Kim, inşası süren model şehir Samjiyon'u ziyaret etti!

Çin sınırına yakın büyük bir kalkınma projesi olarak hayata geçirilen Samjiyon'u inceleyen Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, Samjiyon'un ülkesinin "sağlam iradesini" özetlediğini dile getirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 27.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Pınarbaşı, Fatih, Mağralı ve Kurtlar Mahallerinde yer alan arsaları 27 milyon 555 bin 179 TL'ye satıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazlar 13 milyon 707 bin 999 TL'ye satışa çıkarıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den çocuk kütüphanesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Necip Fazıl Kültür Merkezi arka kısmında yapımı süren yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Güngör, bölgeye bütüncül bir kültür merkezi kazandıracaklarını açıkladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Üngüt'teki 10 buçuk dönüm arsayı satılması için ihaleye çıkardı. Büyükşehir'in kaynak arayışını için bu yolu tercih ettiği bildiriliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi yeni dönemde ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2019'un ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda imar ağılıklı gündem maddeleri konuşuldu.

kahramanmaraş model şehir Haberi

kahramanmaraş model şehir

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Selçuklu ile Osmanlı mirasını barındıran ve kültür turizminin önemli merkezlerinden Kahramanmaraş'ın kendi kimliğini bulduğunda model şehir olacağını belirtti.


Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Ünal'ın ilk konukları, memleketi Kahramanmaraş'ın yerel yöneticiler oldu.


Ünal, kabulde, kültüre yön veren insanların yetiştiği Kahramanmaraş'ın kültür turizminde öneminin uzun vadede daha da artacağına ifade ederek kentin toprağına ayak basan, suyunu içen herkesin şiir ve edebiyat meraklısı olduğunu söyledi.


Kent merkezinden başlayarak Andırın-Geben, Göksun, Afşin-Eshab-ı Kehf ve Elbistan hattını kapsayan bir tarih yolu düşündüklerini anlatan Ünal, Afşin Belediyesinin hazırladığı "Eshab-ı Kehf Canlanıyor" projesi hakkında heyetten bilgi aldı. 


Eshab-ı Kehf'in UNESCO'da kalıcı listeye girmesi için gereken çalışmayı yapacaklarını belirten Ünal, özellikle bu alanla ilgili tanıtım çalışmalarında ciddiyetten uzak, karikatürize edilmiş bir takım faaliyetlere dikkat edilmesi gerektiğini...