25 / 04 / 2024

kahramanmaraş orman bölge müdürü

kahramanmaraş orman bölge müdürü

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mehmet Sabuncu, sosyal ve ekonomik projelerle orman köylülerinin ormanlık alanlara yönelik baskısını azaltmak, gelir seviyelerini yükseltmek ve sosyal beklentilerine cevap vermeyi amaçladıklarını söyledi...

Orman Bölge Müdürlüğü bu ilde imarlı arsa satacak!

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü, Ağrı Merkez'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Orman Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 40 milyon 400 bin TL'ye arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli İli Başiskele İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 40 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

Orman Bölge Müdürlüğü Çayırova'da 5 bin 500 metrekarelik arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Şekerpınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak belirlendi.

Kahramanmaraş depremlerinde ürkütücü tablo! Bölgedeki sanayicilere maliyeti 170 milyar lirayı bulacak!

Kahramanmaraş depremlerinin bölge sanayisine maliyeti 170 milyar lirayı bulacak. Bakan Varank, depremden etkilenen sanayicilere ve KOBİ’lerin bu zorlu süreci atlatmaları için gerekli destekleri sağlayacaklarını açıkladı.

Deprem, üretimi de vurdu! İşte bölge OSB’lerde yıkılan fabrika sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük asrın depremi bölgede üretime de darbe vurdu. Deprem nedeniyle bölge genelinde 2 OSB’de 11 fabrikanın yıkıldığı bildirildi.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'nden anahtar teslim inşaat işi ihalesi!

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü İdare Binası yapımı karşılığında taşınmaz mal verilmesi işini ihale ediyor.

Kahramanmaraş 15 Temmuz Millet Bahçesi genişletiliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen görüşmelerden sonra 15 Temmuz Millet Bahçesi yanında bulunan 14 dönümlük ormanlık alanda çalışmalar başladı.

Trabzon Şehir ve Bölge Planlama Ofisi açıldı!

Trabzon Şehir ve Bölge Plancısı Müge Faiz'in sahibi olduğu Şehir ve Bölge Planlama Ofisi Kahramanmaraş Caddesi'nde açıldı. Açılışa Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve çok sayıda davetli katıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Halil Coşkun Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binasında incelemelerde bulunmak üzere inşaat alanına gitti.

Kayseri yeni bölge müdürlüğü binasının ihalesine 4 teklif!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde yeni bölge müdürlüğü binası yapım işi için ihaleye çıktı. İhaleye dört firma katıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün binası ne zaman bitecek?

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binası, sosyal tesisleri ve yangın acil durum ünitelerinin içinde olması düşünülen Orman Bölge Müdürlüğü kampüs çalışmaları hızla sürüyor.

Mersin Bölge Müdürlüğü inşaat çalışmalarını hızlandırdı!

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus, Mut ve Bozyazı orman işletme müdürlüklerinde köprü ve bina inşaatları devam ediyor.

Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü 6.9 milyon TL'ye 2 gayrimenkul satıyor!

Mersin Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta yer alan arsa ve tarla vasıflı 32 gayrimenkulü 6 milyon 942 bin 837 TL bedelle satılıyor.

kahramanmaraş orman bölge müdürü Haberi

kahramanmaraş orman bölge müdürü


Sabuncu, yaptığı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü politikası gereği orman köylerini kalkındırma anlamında sosyal ve ekonomik içerikli destekler oluşturduklarını belirtti.


Bakanlığın Orköy Projesi kapsamında bölge müdürlüğüne bağlı Kahramanmaraş, Kilis, Gaziantep ve Hatay illerinde orman köylerindeki ailelere çeşitli destekler sağladıklarını ifade eden Sabuncu, şunları kaydetti:


"Orköy Projesi kapsamında 54 köyde bin 237 aileye 4 milyon 83 bin 333 lira destek sağladık. Orman köylülerine odun dışında yakacak imkanı sağlanması amacıyla 15 köyde 440 aileye güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi verildi. Hazırlanan projelerle orman köylülerinin ormanlık alanlara yönelik baskısını azaltmak, gelir seviyelerini yükseltmek ve sosyal beklentilerine cevap vermeyi amaçlıyoruz."


Keçi yetiştiriciliğinden dolayı ormanlara ve doğal çevreye baskının azaltılması ve çiftçi gelirinin arttırılmasına imkan oluşturulması amacıyla da çalışmalar yaptıklarını ifade...