29 / 03 / 2024

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'nden anahtar teslim inşaat işi ihalesi!

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'nden anahtar teslim inşaat işi ihalesi!

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü İdare Binası yapımı karşılığında taşınmaz mal verilmesi işini ihale ediyor.



Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü İdare Binası, İşletme Müdürlüğü İdare Binası, Sosyal Tesis ve Konferans Salonu Binası, Yangın Acil Durum Üniteleri (6 Blok) ve Altyapı ve Çevre Düzenlemesinin  projelerine göre anahtar teslimi yaptırılması işini ihale ediyor. Taşınmaz mal tahmin edilen satış bedeli 75 milyon 961 bin 16,50 TL olarak belirlenirken, inşaat bedeli 75 milyon 815 bin 574,06 TL olarak belirlendi.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü nden anahtar teslim inşaat işi ihalesi! 

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğünden:

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü İdare Binası, İşletme Müdürlüğü İdare Binası, Sosyal Tesis ve Konferans Salonu Binası, Yangın Acil Durum Üniteleri (6 Blok) ve Altyapı ve Çevre Düzenlemesinin  projelerine göre anahtar teslimi yaptırılması karşılığında Taşınmaz Mal verilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin (a) fıkrası ile Orman Genel Müdürlüğü Taşınmazların İdaresi Hakkında Yönetmelik gereği “Kapalı Teklif ” usulü ile ihale edilecektir. 

1 - İdarenin
a) Adresi : Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Hacı Bayram Veli Mahallesi Sait Zarifoğlu Bulvarı No:225
Onikişubat / Kahramanmaraş
b) Telefon ve faks numarası : 0344 234 44 01 - Faks : 0344 234 44 02

2 - İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı : Mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğüne ait Kahramanmaraş İli, Onikişubat İlçesi Hacı Bayram Veli Mahallesi, 1027 ada, 36 parselde; 28,46 metrekare, 1027 ada, 37 parselde; 53,37 metrekare, 9081 ada, 1 parselde; 18.951,21 metrekare, 9082 ada, 1 parselde; 6.249,07 metrekare, Dumlupınar Mahallesi, 9083 ada, 1 parselde; 11.684,16 metrekare, 9084 ada,1 parselde; 8.957,25 metrekare olmak üzere toplam; 45.923,52
metrekare arsa ve üzerinde bulunan taşınmazların verilmesine karşılık Kahramanmaraş ili, Onikişubat İlçesi Pınarbaşı Mahallesi Devlet ormanı üzerinde Tekerek Orman Deposunun bulunduğu 3902 ve 3856 nolu Orman
Parselleri üzerinde projesi idaremizce uygun görülen toplam 27.010 metrekare kapalı alanlı Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Yerleşkesinin Mimari, Statik, Elektrik, Mekanik, Çevre Düzenleme ve Altyapı işlerinin müşteri tarafından bedel talep edilmeden yaptırılması karşılığında taşınmaz mal verilmesi işini ihale ediyor. 

b) Taşınmaz mal tahmin edilen satış bedeli: 75.961.016,50TL
c) İnşaat bedeli : 75.815.574,06 TL
ç) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 (on) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
d) İşin süresi : Yer tesliminden itibaren 810 (Sekiz yüz on) takvim günüdür.

3 - İhalenin
a) Yapılacağı yer : Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Hacı Bayram Veli Mahallesi Sait Zarifoğlu Bulvarı No: 225 Onikişubat / Kahramanmaraş zemin kat ihale Salonu
b) Tarihi ve saati : 13.04.2021 Salı günü Saat : 14:00

4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.Kanuni ikametgâh sahibi olmak,
4.1.2.Tebligat için adres beyanı, ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi.
4.1.3. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası ya da esnaf ve sanatkâr odası veya ilgili meslek odası belgesi;
4.1.3.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkâr odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.3.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.
4.1.4. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.4.1.Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.4.2.Tüzel kişi olması halinde, şirket ortaklarının hisse durumlarını ve şirketteki görevlerini belirten, son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya noter tasdikli örneği ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
4.1.5. Bu işe ait İdari Şartnamenin 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin taahhütname
4.1.6. Bu işe ait İdari Şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu
4.1.7. Bu işe ait İdari Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki nakdi teminatın Kahramanmaraş Orman İşletme Müdürlüğü Döner Sermaye Saymanlığının Ziraat Bankası Azerbaycan Bulvarı Şubesindeki TR**********************06 nolu hesabına veya Kahramanmaraş Orman İşletme Müdürlüğü Döner Sermaye Saymanlığı veznesine yatırıldığını gösterir belge.
4.1.8. Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.
4.1.9. İsteklinin ortak girişim olması halinde, Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirtilen standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi.
4.1.10. İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde;
4.1.10.1. İş ortaklığının her bir ortağı tarafından 4.1.3. maddesinin (4.1.3.1) ve (4.1.3.2) bentlerinde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur.
4.1.11. İsteklilerin alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlerin listesi.
4.1.12. “yerli istekli” olunduğuna ilişkin Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde belirtilen belgeler.
4.1.13. İhale Dokümanının satın alındığına dair belge.
4.1.14. Teknik Personel Taahhütnamesi.

5 - İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

6 - İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
6.1. İhale dokümanı, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Hacı Bayram Veli Mahallesi Sait Zarifoğlu Bulvarı No: 225 Onikişubat / Kahramanmaraş adresinde görülebilir ve KDV dahil 100,00 (yüz) Türk Lirasının İhale adı belirtilmek sureti ile Kahramanmaraş Orman İşletme Müdürlüğü Döner Sermaye Saymanlığının T.C Ziraat Bankası Azerbaycan Bulvarı Şubesindeki TR**********************06 no.lu hesabına veya Kahramanmaraş Orman  İşletme Müdürlüğü Döner Sermaye Saymanlığı veznesine yatırıldığını gösterir belgenin ibraz edilmesi sureti ile Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Hacı Bayram Veli Mahallesi Sait Zarifoğlu Bulvarı No: 225 Onikişubat / Kahramanmaraş adresinden satın alınabilir.
6.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

7- Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Hacı Bayram Veli Mahallesi Sait Zarifoğlu Bulvarı No:225 Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ adresinde İhale Dosyası Teslim Yerine verilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale dokümanında belirtilen ihale saatine kadar  İdareye ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilir ve değerlendirmeye alınmaz.

8- İstekliler tekliflerini, verilecek taşınmaz malın tahmin edilen satış bedeli ile yapım maliyeti arasındaki fark üzerinden artırım yapmak suretiyle vereceklerdir. Bu iş için anahtar teslimi sözleşme düzenlenecektir.

9-Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10- İstekliler tahmin edilen bedelin yüzde 3 ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11- Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günüdür.

12- Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13- İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


Geri Dön