29 / 03 / 2024

Kahramanmaraş Pazarcık satılık fabrika

Kahramanmaraş Pazarcık satılık fabrika

Kahramanmaraş İli, Pazarcık İlçesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 746 bin 874 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için birinci satış günü 25 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de! 

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Menderes, 15 Temmuz, Evri Taşbiçme ve Bağdın-ı Sağır mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü 3 ve 10 yıllık süreyle kiraya veriyor. Peki kiralama bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

GYODER, deprem bölgesindeki konut piyasasını analiz etti: Satılık ve kiralık konut fiyatları arttı! 

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin satılık ve kiralık konut sektörüne etkileri değerlendirildi. İşte sektörde merakla beklenen o rapordaki veriler... 

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık’ta! 240 vadeyle ev sahibi olun

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Peki TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Kahramanmaraş projesi için tarih verdi! Pazarcık'a 210 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Pazarcık'ta 210 konut inşa edecek. İşte detaylar...

Kahramanmaraş Pazarcık Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Pazarcık Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor. Millet bahçesinde hazırlıklar neredeyse tamamlandı.

Kahramanmaraş Pazarcık millet bahçesi ile nefes alacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, inşası devam eden Pazarcık Millet Bahçesi'ni inceledi. Güngör millet bahçesi için "İlçemize yeni bir soluk getirecek" açıklamasını yaptı. 

Kahramanmaraş Pazarcık Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Pazarcık Millet Bahçesi inşaatı hız kesmeden devam ediyor.95 bin metrekarelik alana sahip olan projede bisiklet ve yürüyüş alanları yer alacak.

Kahramanmaraş Pazarcık Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Pazarcık ilçesine 60 bin metrekare büyüklükteki alanda inşa edilecek Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Kahramanmaraş'ta 6.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Pazarcık İcra Dairesi, Kahramanmaraş Pazarcık'ta bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 893 bin TL olarak belirlendi. 

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık 2020 projesi için başvuru dönemi başladı.

Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir projesinde yer alan 4 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir 2020 başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesinde yer alan 7 adet konut için başvuruları yarın başlıyor.

Kahramanmaraş Pazarcık satılık fabrika Haberi

Kahramanmaraş Pazarcık satılık fabrika

Kahramanmaraş İli, Pazarcık İlçesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 5 milyon 746 bin 874 TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Kahramanmaraş İl, Pazarcık İlçe, söz konusu parsel pazarcık ilçesi imar planınıda sanayi alanı olarak geçmektedir. parsel üzerinde prefabrik bir adet 2700 m2 inşaat alanına sahip fabrika binası, bir adet 2 katlı idari bina değirme ve müştemilatlarını içeren bina 3 adet 880 m2 yüzölçümlü silo ve defo binaları mevcuttur. toplam inşaat alını 6195 m2 dir. binaların yapım yılı takriben 1999 yılıdır. yıpranma oranları %20 dir. yapılar 3.sıf a grubu yapı olarak değerlendirilmiştir. fabrika içinde makine ve ekipmaların mekanik değeri 1032.000,00 tl olarak tespit edilmiştir.

Kıymeti : 5.746.874,00 TL
1. Satış Günü :...