20 / 04 / 2024

kahramanmaraşın hızlı treni olacak mı

kahramanmaraşın hızlı treni olacak mı

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş mitinginde halka hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a yüksek hızlı tren (YHT) müjdesi verdi. Erdoğan, "Hızlı tren hattına Kahramanmaraş'ı ekliyoruz" dedi.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Bitcoin'de dün hızlı yükselil bugün terse döndü!

Bitcoin rakamları, dün hızlı bir şekilde yükseliş ile 45 bin doların üzerinde artarak 21 ayın en yüksek seviyesini gördükten sonra, bugün haber akışlarının etkisi ile yükseliş terse döndü ve düşüşünü yüzde 9'un üzerine kadar taşıdığı açıklandı. İşte detaylar...

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Atina, konut fiyatlarının en hızlı arttığı Avrupa kenti oldu!

Yunanistan'da konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Yunanistan'da fiyatların en hızlı arttığı kent ise başkent Atina oldu.

Kentsel dönüşüm kanunuyla risk azaltmada çok daha hızlı hareket edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı bir açılış töreninde kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Kentsel dönüşüm yasasının çıkmasıyla risk azaltmada çok daha hızlı bir şekilde hareket etme olanağına kavuşacağız" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Yeni haftanın başlamasıyla döviz kurları da yakından takip edilmeye devam ediliyor. Dolar/TL kuru 27,50 TL'den işlem görürken euroda haftaya hızlı başladı. Peki 2 Ekim Pazartesi euro ne kadar? Euro kurunda son durum.

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Nisan Ayının En Hızlı 10 Android Telefonu Belli Oldu - İşte Performans Şampiyonları!

AnTuTu, nisan ayının en hızlı 10 Android telefonunu duyurdu. Geçen ay hangi telefonların performansı öne çıktı?

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti!

Merakla beklenen Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti. Gerçekleştirilen sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı.

Yerli ray kullanılarak yapılan Ankara-Sivas Hızlı tren hattı yarın açılıyor!

Yarın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamasına göre, Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir yolculuk gerçekleştirilecek.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

kahramanmaraşın hızlı treni olacak mı Haberi

kahramanmaraşın hızlı treni olacak mı


Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde düzenlenen Kahramanmaraş mitinginde, yüksek hızlı tren müjdesi verdi. Erdoğan, konuşmasında "Hızlı tren hattına Kahramanmaraş'ı ekliyoruz" dedi.

Geçen hafta Ankara-İstanbul hızlı tren hattının açıldığını ve asırlık bir rüyanın gerçeğe dönüştürüldüğünü ifade eden Erdoğan,  bu hızlı tren ağına şimdi de Kahramanmaraş’ın ekleneceğini, Nur Dağ'ından Kahramanmaraş’a hızlı tren bağlantısını sağlayacak hattın proje çalışmasının bu yıl sonuna kadar bitirileceğini bildirdi.


Yatırım programlarındaki diğer hatların tamamlanmasıyla İstanbul’dan Kahramanmaraş’a hızlı tren bağlantısının sağlanacağını kaydeden Erdoğan, böylece Kahramanların, evliyaların, şairlerin diyarı Kahramanmaraş'ın ekonomisin daha da canlanacağını, çehresinin daha da güzelleşeceğini belirtti.


Adana-Gaziantep arasında 2,5 katrilyon lira maliyetle yeni bir demiryolu hattı yapmak için proje çalışmalarının da devam ettiğini anlatan Erdoğan, bunun aynı zamanda Kahramanmaraş’ın projesi olduğu dile...