02 / 05 / 2024

kahramanmmaraş uluslararası tekstil zirvesi

kahramanmmaraş uluslararası tekstil zirvesi

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA), Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) işbirliğiyle Kahramanmaraş’ ta ‘Uluslararası tekstil zirvesi’ gerçekleştirildi....

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı açıldı!

23. kez düzenlenen İstanbul Uluslarası Ev Tekstil Fuarı başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Al Mutahida Tekstil İnşaat Turizm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mutahida Tekstil İnşaat Turizm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün A Ali Hasan Musafer, Aç Allah Nasser Suhail Hageb, F. Ahmed Abdo Al Wesabı ve Abdulkadır Said imzasıyla kuruldu.

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Özgür Sürü imzasıyla kuruldu.

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Özgür Sürü imzasıyla kuruldu.

Zorlu Tekstil, EVTEKS Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

21. EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 19 Mayıs’ta başlıyor!

TETSİAD ve CNR Fuarcılık işbirliği ile düzenlenen dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS”, bu yıl bayram coşkusuyla açılıyor. 21. EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 19-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

Özak GYO'daki paylar uluslararası kurumsal yatırımcılara satıldı!

Özak GYO pay satışı hakkında KAP'a açıklama yaptı. Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın pay sahipleri Ahmet Akbalık, Ürfi Akbalık ve Özak Tekstil Konfeksiyon'un payları uluslararası kurumsal yatırımcılara satıldı.

Ayhan Tekstil 5 yıldızlı otel yapacak!

Uluslararası Türk tekstil firması Ayhan Tekstil' in sahipleri, İstanbul' da Kağıthane Cendere yolunda. Vadi İstanbul Projesi'nin hemen yanında yer alacak, 5 yıldızlı otel inşaatına başladı.

Ayhan Tekstil 5 yıldızlı otel inşa ediyor!

Uluslararası Türk tekstil firması Ayhan Tekstil 'in sahipleri, İstanbul'da Kağıthane Cendere yolunda. Vadi İstanbul Projesi 'nin hemen yanında yer alacak, 5 yıldızlı otel inşaatına başladı.

Ayhan Tekstil Cendere yolunda 5 yıldızlı otel inşa ediyor!

Uluslararası Türk tekstil firması Ayhan Tekstil'in sahipleri, İstanbul' da Kağıthane Cendere yolunda Vadi İstanbul Projesi' nin hemen yanında yer alacak, 5 yıldızlı otel inşaatına başladı...

Uluslararası Tekstil Makinaları Fuarı 23 Ekim'de Kahramanmaraş'ta düzenlenecek!

Tekstil sektöründe son yıllarda yoğunlaşan yatırımlar ve aldığı teşviklerle hızla büyüyen Kahramanmaraş, 23-25 Ekim tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek olan Tekstil Makinaları Fuarı KTM2014’e ev sahipliği yapacak.

Evteks Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 20'nci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Türkiye'nin en büyük ev tekstil fuarı "Evteks Uluslararası Ev Tekstili Fuarı" bu yıl 20'nci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Alanında dünya ikincisi olan fuar, 21-25 Mayıs'ta NR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek...

kahramanmmaraş uluslararası tekstil zirvesi Haberi

kahramanmmaraş uluslararası tekstil zirvesi

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA), Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) işbirliğiyle Kahramanmaraş’ta ‘Uluslararası tekstil zirvesi’ gerçekleştirildi. Zirveye yerli ve yabancı birçok iş adamı katıldı. Zirve kapsamında bir araya gelen sektör temsilcileri, tekstilde pazarlama, üretim, teknoloji ve enerji konularında bilgi alış verişinde bulundu.


Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen zirveye, Vali Şükrü Kocatepe, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, DOĞAKA Genel Sekreter Vekili Onur Yıldız, KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, İstanbul Tekstil ve Hammadde İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği (ATHİB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Tekstil Teknolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşe Okur, Prof. Dr. Fatma Göktepe ve sektör temsilcileri...