25 / 04 / 2024

Kahta SGK hizmet binası son durum

Kahta SGK hizmet binası son durum

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın , Kahta ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet binasını inşaat alanında incelemede bulundu.

SGK resmen duyurdu! Emeklilik hayalleriniz suya düşebilir! Hemen hizmet dökümünüze bakın!

Emeklilik hakkı kazanmak için gün, prim ve yıl koşullarını yerine getirmek önemli. Fakat hizmet dökümünüzde yer alan bazı harf kodlamaları da emekliliğinizi etkileyebilir. Özellikle "S," "Ş," ve "K" gibi harfler, emeklilik müracaatınızın iptal edilmesine veya ertelenmesine neden olabilir.

Bütün emekliler hemen SGK hizmet dökümüne baksın! Bundan sonra emekli maaşınız yatmayabilir!

1999 yılı Eylül ve öncesinde sigortalı olan kişiler ya da borçlanmayla başlangıcını bu tarih aralığına alanlar, prim ve yıl şartlarını sağladıkları zaman emeklilik maaşı için müracaat ederken beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirler. Bu 3 harf yüzünden emekliliğiniz iptal olabilir. İşte detaylar..

SGK'ya borçlanma yapacaklara kırmızı kodlu uyarı! Asgari ücret zammı maliyetleri arttıracak!

Asgari ücret zammıyla birlikte  Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) gerçekleştirilen askerlik, doğum ve yurtdışı borçlanması ve benzeri her türlü hizmet borçlanmalarının maliyeti de artacak.

Emekli maaşlarına ikramiye desteği: SGK tek tek tarih verdi! Bayram ikramiyeleri hesaplara geçiyor!

Bankalar, emekli maaşı alan müşterilerine hizmet verirken SGK'nın açıklamasını paylaştılar. Nisan ayında emeklilik işlemleri tamamlanan, ancak Ramazan Bayramı ikramiyesini henüz alamayan 4A, 4B ve 4C emeklileri için sevindirici bir haber var. Bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağı belli oldu.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

Çıkan EYT yasası ile birlikte milyonlarca vatandaş emekli olmaya hak kazandı. Nisan ayında ilk emekli aylıklarını alacak emeklileri korkutan bir uyarı geldi. SGK hizmet dökümünde ‘S, Ş, K’ harfleri yazanların emekliliği riske düşebiliyor.

SGK’dan kritik duyuru! Son tarih 31 Mart! Acele edin!

SGK’dan kritik bir duyuru yapıldı. Mükellefler tarafından verilmesi gereken Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannameleri'nin verilme ve bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme sürelerini 31 Mart 2023’e kadar uzatıldı.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından, EYT başvuruları başlamış durumda. SGK hizmet dökümünde bulunan bazı harfler ise EYT ile emeklilik hakkına sahip olan vatandaşları da ilgilendiriyor. Uzmanlar sigorta dökümünde bulunan S, Ş ve K harfleri için uyarıyor.

SGK'dan flaş Kovid kararı!

Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu'nda alınan bir kararla, kovid bakım hizmetlerini hizmet başı işlem ile tanıya dayalı işlem puan listelerinden çıkardı. Pandemi bakım hizmetleri artık SGK listesinde değerlendirilmeyecek...

Zehra Zümrüt Selçuk: Giresun'da SGK prim ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, Giresun’da SGK prim ödeme süresinin 31 Aralık'a, SGK’ya verilecek prim belgelerinin süresinin de 15 Aralık’a ertelendiğini bildirdi.

Batman SGK hizmet binası inşaatı durdu mu?

Batman'da 7 Aydır kaba inşaatı tamamlanan SGK hizmet binasında işler durma noktasına geldi. 8 Milyon TL’ye mal olacak olan SGK hizmet binasının yapımını üstlenen firmanın sözleşmesi fesih yolunda.

Bafra SGK Binası'nın temeli atılıyor!

Bafra’ya (SGK) Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hayata geçirilecek olan Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binasının temeli atılıyor.

Kırşehir SGK'nın binası yıkılacak!

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) il binasının yıkılacak. SGK, yeni bina yapılana kadar Kırşehir Müftülüğü'nün eski hizmet binasında hizmet verecek.

Kahta SGK hizmet binası son durum Haberi

Kahta SGK hizmet binası son durum


TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın , Kahta ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet binasını inşaat alanında incelemede bulundu.


Daha sonra dar gelirli vatandaşlara yönelik yapılması planlanan konutlar için belirlenen araziyi gezen Aydın, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, hükümet olarak verilen tüm sözleri yerine getireceklerini belirtti.


Birilerinin hizmeti engellemek için kirli tezgahlar peşinde olduğunu vurgulayan Aydın, "Hizmet yapmamıza kimse engel olamaz. Halkımız dün yaşadığı çileli günleri asla unutmaz. Hastane kapılarında döktükleri gözyaşlarını, ilaç alamadığı günleri ve cenazesini hastaneden alamadığı anları unutmaz, unutamaz. Bugün gelinen seviyeyi tüm Türkiye görmektedir." diye konuştu.


Aydın, yapılan hizmetleri yeterli bulmadıklarına işaret ederek, şunları kaydetti:


"Çünkü halkımız yıllarca hizmete susadı. Artık Rabbimize hamd olsun o eski günler geride kaldı. Türkiye artık sadece halkına değil, savaştan ve zulümden kaçan milyonlarca kişiye kucak açtı,...