18 / 04 / 2024

kahyalar beldesi imar planı

kahyalar beldesi imar planı

Gazipaşa ilçesine bağlı Kahyalar Beldesindeki sıcak asfalt şantiyesine Gayri Sıhhi Müessese ruhsatı alınabilmesi için Gazipaşa Belediye Meclisi'ne taşınan imar planı talebi, yol çalışmalarının aksamaması için oybirliğiyle kabul edildi.

Olimpos'un imar planlarına bakanlıktan onay!

Antalya'da bulunan tatil beldesi Olimpos'u korumak için hazırlanan imar planı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca onay verildi. Planla beraber betonlaşmaya izin verilmeyecek, var olan ahşap yapılar korunması planlanıyor.

Zeynel Abidin Çengel cinayetinin ardında imar var!

Aydın’da Kuşadası ilçesinde geçen yıl evinin önünde kurşunlanarak öldürülen Davutlar Beldesi'nin AK Partili eski Belediye Başkanı Zeynel Abidin Çengel'in (68) imar rantına engel görüldüğü için öldürüldüğü ortaya çıktı.

Gazipaşa Kahyalar imar planında en son ne zaman değişiklik yapıldı?

CHP'li Belediye Meclis üyelerinin Gazipaşa Belediyesi'ne verdikleri yazılı önerge, yıllarca belde belediyesi statüsünde kalan Kahyalar'ın imar planıyla ilgili acı gerçeği ortaya koydu.

4 ilçenin imar planı değişiyor!

İMPO İMAR ekipleri, 4 ilçenin imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. İMPO İmar, İzmir Maydanoz sahili, Bitlis Güroymak ilçesi, Niğde Yıldıztepe beldesi ve Elazığ Erimli beldesi imar planlarını hazırlayacak.

İmpo İmar ekipleri 4 ilçenin imar planını yenileyecek!

İmpo İmar ekipleri Türkiye’nin 4 ilçesinin daha imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. İmpo İmar, İzmir Maydanoz sahili, Bitlis Güroymak ilçesi, Niğde Yıldıztepe beldesi ve Elazığ Erimli beldesi imar planlarını hazırlayacak.

Delmece Yaylası Tabiat Parkı imar planı kesinlik kazandı!

Yalova Çınarcık ilçesine bağlı Teşvikiye Beldesi Delmece Yaylası Tabiat Parkı 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı onaylanarak kesinlik kazandı.

Bodrum Geriş Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıda!

Muğla Bodrum ilçesi Yalıkavak Beldesi'nde Geriş Rüzgar Enerji Santrali 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı imar planı ilave ve değişikliği bugün askıya çıktı...

Bodrum Gündoğan Beldesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 30 Eylül 2014 tarihinde onaylanan Muğla Bodrum Gündoğan Beldesi Kızılburun Mevkii 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Bodrum Gümüşlük imar planı değişikliği askıya çıktı!

Muğla Bodrum Gümüşlük Beldesi Çingenealtı mevkiinde 537 parsele ilişkin hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıktı. İmar planları 4 Temmuz'da askıdan inecek...

Trabzon Of Kıyıcık Beldesi Şehir Geçişi imar planı askıya çıktı!

Trabzon Of Kıyıcık Beldesi Şehir Geçişi 1/ 5000 ve 1/ 1000 ölçekli imar planları bugün askıya çıktı. İmar planları 2 Temmuz 2014 tarihinde askıdan inecek.

Muğla Göcek Yat Bağlama İskelesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Muğla Fethiye Göcek Beldesi'nde hazırlanan "Yat Bağlama İskelesi"ne ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıktı. İmar planları 23 Haziran'da askıdan inecek...

Antalya Alanya Kargıcak Beldesi imar planı değişikliği!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunan Antalya İli, Alanya İlçesi, Kargıcak Beldesi Maliye Hazinesine kayıtlı 225 ada 8 no.lu parselin imar planı değişikliğini onayladı. Özelleştirme İdaresi'nin açıklaması Resmi Gazete'de yayımla

Bodrum Turgutreis Peksimet Köyü imar planı askıda!

Muğla Bodrum İlçesi, Turgutreis Beldesi, Peksimet Köyü, Kadıkalesi Mevkii, M18d3-N18c4 pafta, 1193 parselin deniz tarafında hazırlanan “iskele” amaçlı 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları 25 Nisan'da askıya çıktı...

kahyalar beldesi imar planı Haberi

kahyalar beldesi imar planı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesine bağlı Kahyalar Beldesindeki sıcak asfalt şantiyesine Gayri Sıhhi Müessese ruhsatı alınabilmesi için Gazipaşa Belediye Meclisi'ne taşınan imar planı talebi, yol çalışmalarının aksamaması için oybirliğiyle kabul edildi. Kahyalar Belediye Meclisi tarafından kabul görmeyen talep Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündeme geldi ve imar planı talebine meclis üyeleri oybirliği ile onay verdi. Başkan Özgenç, "Vicdanen evet dedik. Ne yapacağız bilmiyorum" ifadelerini kullandı. 


Özcan Tekin/Sabah Gazetesi Akdeniz...