25 / 04 / 2024

Kalaycı Kum Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kalaycı Kum Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kalaycı Kum Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Kalaycı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

Altında dev rakam, yüzde 40 artacak! Bakan Yardımcısı Kalaycı açıkladı..

Bu sene ülkemizdeki altın rezervleri dolup taşacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı açıkladı. Ülkemizin bu seneki altın üretim hedefi, altın madencilik faaliyetlerinde ve altın üretiminde yüzde 40’ı aşmak. İşte haberin detayları…

Adayol Asfalt İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adayol Asfalt İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli ile Akhmed Khamurzayev ve Mustafa Kalaycı tarafından kuruldu.

Frk Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frk Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kalaycı tarafından kuruldu.

Yekgroup Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekgroup Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kalaycı tarafından kuruldu.

Prosand Kum Madencilik Hazır Beton Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prosand Kum Madencilik Hazır Beton Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mavlyuda Rejepova ve Emre Mutafçıoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Kartal, Soğanlık Mahallesi'nde kuruldu.

Virataş Yapı Madencilik Nakliyat İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Virataş Yapı Madencilik Nakliyat İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Bayram Kalaycı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Küçükçekmece, Yarımburgaz Mahallesi, Halkalı Altınşehir'de kuruldu.

Birinci Madencilik İnşaat Harfiyat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birinci Madencilik İnşaat Harfiyat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Üsküdar'da, Abdul Kadir Birinci Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bergama Madencilik Akhisar’da iki tesis kurdu!

Perlit madenciliği alanında bölge lideri olmayı hedefleyen Bergama Madencilik, hem üretimini artırmak hem de katma değeri yüksek ürünlere imza atmak için atağa geçti. 100 milyon dolara iki tesis kuran şirket, üretim için gün sayıyor

Öz Yıldırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Bağcılar'da, Emir Yıldırım ve Muammer Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Doruklar1 Petrol Ürünleri İnşaat Gıda Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Doruklar1 Petrol Ürünleri İnşaat Gıda Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi, Bişar Doruk Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Veda Turizm Madencilik Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Veda Turizm Madencilik Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi, Osman Yücel Şube Müdürlüğü'nde 1.000 TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu.

1979 yılında Sahilyolu'ndaki kum depoları bir türlü kaldırılamıyormuş!

1979 yılında Sahilyolu'nda çirkin bir görünüm yaratan kum depoları, bir türlü başka yere nakledilemiyormuş. Giderek çoğalan kum depolarının kaldırılacağı vaatleri sık sık tekrarlanmışsa da en ufak bir girişim olmamış.

Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yasin Ocak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Kalaycı Kum Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kalaycı Kum Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Kalaycı Kum Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Kalaycı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu. 


Kalaycı Kum Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Maden Kanunu ve Taş Ocakları Nizamnamesine göre her türlü maden cevherini ve diğer sanayi hammaddelerini (kum, mıcır, taş, taş tozu, stabilize, gravat, ocak taşı, mermer, granit ve diğer bilumum değerli taşlar altın, elmas, yakut vb.) aramak, işletmek ve maden sahaları aramak, işletme ruhsatnamelerini ve işletme imtiyazlarını iktisap etmek(almak), kiralamak, kiraya vermek, devir almak veya devir etmek, 2- Maden işletmeleri ve maden sanayii tesisleri kurmak, 3- Maden cevherini satın almak, işlemek, zenginleştirmek, maden cevherinden mamul ve yarı mamul maddeler imal etmek, ham, yarı mamul ve mamul...