27 / 04 / 2024

kale duvarı

kale duvarı

Foça dünyadaki önemli ören yerlerinden biri olmak istiyor bu yüzden kazıları hız kesmeden devam ediyor

Kale Boya Kalia ile bahar havasını evinize getiriyor!

Kale Boya, duvar ve tavana sinen zararlı maddeleri yok eden iç cephe boyası ‘Kalia’ ile tertemiz, ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Erzurum Aşkale'nin çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aşkale’de de hummalı bir çalışma sergiledi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçede asfalt, yol, parke, bordür ve istinat duvarı çalışması yaptı.

Kale Boya Artcrete ile mekanlar artık daha zarif!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere, mükemmel bir seçenek sunuyor.

Kale Boya Artcrete ile kusursuz kaplama!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere, mükemmel bir seçenek sunuyor.

Kale Boya'dan mermer görünümlü Artcrete serisi!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlara yeni bir soluk getiriyor. ‘Artcrete’, iç cephe dekorasyonlarının kusursuz tamamlayıcısı haline geliyor.

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Kadir Taşkale, Ayşe Taşkale tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Kale Boya, Kalia serisi ile ferah ve sağlıklı mekanlar yaratıyor!

Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre sunan Kale Boya, duvar ve tavana sinen zararlı madde ve kokuları yok eden yenilikçi iç cephe boyası ‘Kalia’ ile temiz, ferah ve sağlıklı mekanlar yaratıyor.

Kale ödüllü Stone and More koleksiyonunu tanıttı!

Kale’nin, Uluslararası EDIDA Tasarım Yarışması'nda (Elle Decoration International Design Awards) ‘Duvar Kaplamaları’ kategorisinin birincisi olan Stone and More koleksiyonu, doğal taşın günümüz yaşam alanlarına kattığı farklılığı ön plana çıkarıyor

Büyükçekmece'de 566 metrelik duvar el izleriyle süslendi!

566 metrelik duvar, 42 ülkeden gelen 1000'i aşkın sanatçının el izleriyle süslendi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Büyükçekmece Dünya karma festivalleri arasında ödülünü aldı. Bu etkinlikle bir ilke daha imza attık" diye konuştu

Bodrum Ceramic'te Kale Grubu'nun ürünleri tercih edildi

Bodrum'un yeni kulüplerinden Ceramic'te Kale Grubu'nun Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve Kalekim markalarına ait ürünler tercih edildi...

Yeditepeli öğrenciler, Kale gibi kapılar tasarlıyor!

Kale Çelik Eşya, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarım bölümü öğrencileriyle kapı tasarlıyor

Kale Çelik Eşya, Yeditepe Üniversitesi ile işbirliği yapıyor!

Kale Çelik Eşya, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarım bölümü öğrencileriyle birlikte ortak bir çalışmaya imza atıyor...

kale duvarı Haberi

kale duvarı



İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle devam eden kazı çalışmaları, Foça'yı dünyadaki önemli ören yerlerinden birisi haline getirmeyi hedefliyor. Şehir merkezindeki ve çevresindeki tarihi zenginliğin ortaya çıkarılması konusunda ciddi çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, Foça Antik Phokaia kenti kazılarına da destek olmaya devam ediyor.

Foça'daki kazıları yerinde inceleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Foça Kazı Başkanı Prof. Dr. Ömer Özyiğit ve Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şehre yönelik çalışmalarında, tarihin gelecek kuşaklara aktarılması konusuna özel önem verdiklerini söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, "Bunun için kazı çalışmalarını maddi-manevi destekliyoruz. Athena Tapınağı'nın yerine monte edilmesiyle birlikte Foça, çok önemli bir çekim merkezi olacaktır. Ayrıca deniz ve Kale duvarlarının irtibatlanması ve Sevgi Yolu'nun düzenlenmesi için bir çalışmamız olacak. Foça'da tarihi gün ışığına çıkarmak için...