19 / 04 / 2024

Kale Endüstri Holding İnsan Kaynakları Direktörü

Kale Endüstri Holding İnsan Kaynakları Direktörü

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

Rönesans Holding’ten Ceyhan Endüstri Bölgesi’ne özel anlaşma!

Rönesans Holding, Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi için Hollandalı Port of Rotterdam şirketiyle çerçeve iş birliği anlaşması yaptı. 

Kale, Güngören'deki ofisini Vadistanbul'a taşıdı!

Kale Endüstri Holding 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, 27 Nisan itibariyle Vadistanbul’a taşıdı.

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

2016’nın trendini Kale belirliyor!

Yarım yüzyılı aşkın tecrübesiyle güvenliğin sembolü haline gelen Kale Endüstri Holding “Dekorasyon Kapıdan Başlar” mottosuyla 2016’nın kapı trendlerini belirleyecek farklı renk ve modeldeki Kale Çelik Kapı ürünleriyle tüketicilerle buluşuyor.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Avrupa Konutları Kale'de metrekaresi 6 bin 451 TL'ye ofisler!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde yükselen Avrupa Konutları Kale projesi Artaş İnşaat imzasını taşıyor. Proje İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde inşa ediliyor.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Avrupa Konutları Kale'de 700 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Avrupa Konutları Kale, İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde konumlanıyor.

Avrupa Konutları Ataköy'de metrekaresi 10 bin 500 TL'ye ofis!

Artaş Grubu, İstanbul Yenibosna'da Kale Endüstri Holding'e ait 12 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçireceği yeni projeyi satışa çıkardı. Projedeki ofisler ise metrekaresi 10 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

HB Arena Endüstri İzolasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HB Arena Endüstri İzolasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Haleh Monjezı ve Babak Kayvanfar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Bakırköy, Ebuzziya Caddesi'nde kuruldu.

SLS Dejavu Endüstri ve Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLS Dejavu Endüstri ve Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Kiraz ve Aydan Ak ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Sinop Sokak' ta kuruldu.

Plus Endüstri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Endüstri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Dikici tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Şişli, Mehmet Şevket Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kale Endüstri Holding İnsan Kaynakları Direktörü Haberi

Kale Endüstri Holding İnsan Kaynakları Direktörü

Türkiye’nin güvenlik markası Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Farklı sektörlerde ve coğrafyalardaki ulusal ve uluslararası firmalarda İnsan Kaynakları alanında görev yapan Öztürk, son olarak Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevini yürütüyordu.


Deniz Harp Okulu Yöneylem Araştırması ve Yönetim Bölümü’nden mezun olan Öztürk, kariyerine deniz subayı olarak başladı. Toprak Holding İnsan Kaynakları Yöneticiliği ile özel sektöre adım atan Öztürk, Toprak Holding’in ardından 17 yıl boyunca PepsiCo ve Danone şirketlerinde İnsan Kaynakları alanında çeşitli görevler üstlendi. Uluslararası bu şirketlerde sırasıyla Fabrika İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Satış İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Doğu Akdeniz Bölge İnsan Kaynakları Direktörlüğü ve Orta Avrupa İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevlerinde bulunan Öztürk, çok iyi derecede İngilizce...