29 / 03 / 2024

kale eteği kamulaştırma çalışmaları

kale eteği kamulaştırma çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 'ilk önceliğim' dediği Kale Eteğindeki evlerin kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Malatya için acele kamulaştırma kararı!

Malatya ili Battalgazi ve Kale ilçeleri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa Kale Eteği'nde kamulaştırma başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 'ilk önceliğim' dediği Kale Eteğindeki evlerin kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Giresun Alucra için acele kamulaştırma kararı!

Giresun Alucra'da yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir ve Çanakkale için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ve Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu ve Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ve Karabük'te yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Salihli için acele kamulaştırma kararı!

Manisa Salihli'de yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin için acele kamulaştırma kararı!

Mersin'de yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bartın Karabük ve Çankırı için acele kamulaştırma kararı!

Bartın Karabük ve Çankırı'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çerkezköy Kıyıköy için acele kamulaştırma kararı!

Çerkezköy'de yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tokat için acele kamulaştırma kararı!

Tokat'ta tesis edilecek Omala Barajı ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karaman için acele kamulaştırma kararı!

Karaman'da tesis edilecek Akyel-1 Rüzgar Elektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu için 5 ilçede acele kamulaştırma kararı!

İzmir İli, Bergama, Dikili, Menemen, Aliağa ve Foça ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize için acele kamulaştırma kararı!

Rize'deki bazı taşınmazlar için Pazar Caddesi Bağlantı Yolu kapsamında kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

kale eteği kamulaştırma çalışmaları Haberi

kale eteği kamulaştırma çalışmaları

Şanlıurfa'da yıllardır devam eden bir sorun olarak gündeme gelen Kale Eteğindeki evlerin akıbeti, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül sayesinde nihayet sonuçlandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, seçim vaatlerinde ilk sıralarda yer alan kale eteğindeki evlerin kamulaştırılması ve ardından yıkılması hususunu göreve geldiği ilk günden bu yana izleyen Başkan Beyazgül, evlerin bulunduğu Kalkan Caddesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

283 KONUT VE 17 İŞ YERİ KAMULAŞTIRILIYOR

Burada yaptığı değerlendirmesinde vatandaşların daha da mağdur olmaması için 32 bin 100 metrekarelik alanda fizibilite çalışmalarını tamamladıklarını dile getiren Başkan Beyazgül, "Seçim çalışmalarımızda da çokça uğradığımız bir yerdi Kale Eteği. Buradaki hemşehrilerimiz gayet sakin bir şekilde bugünü beklediler. İnsanlarımızın içerisinde bulundukları evlerin kayma ihtimali var. Bunun için öncelik olarak bu konuyu ele...