28 / 03 / 2024

Kale Kent Beykent satış ofisi

Kale Kent Beykent satış ofisi

Kale Kent Beylikdüzü ev fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Kale Kent Beylikdüzü projesinin ikinci etabı bu yıl sonu teslim edilecek...

Başkent Milli Emlak'tan 14.3 milyon TL'ye satılık 58 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara İli, Çankaya İlçesinde bulunan 58 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Başkent Milli Emlak'tan 24.7 milyon TL'ye satılık 94 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Sincan ve Yenimahalle'de bulunan 94 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 770 bin TL olarak belirlendi.

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Diyarbakır İçkale gecekondulardan kurtarıldı!

Diyarbakır İçkale tarihi değerine kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi, ilçeyi gecekondulardan kurtardı. Kent yeni kimliğine sahip oluyor.

Ankara Kale Önü Meydanı düzenlemesinde sona gelindi!

Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi kapsamında yürütülen Kale Önü Meydanı düzenlemesinde sona gelindi. Projedeki çalışmalar 1 ay içinde tamamlanacak.

Kale Kent Evleri Fiyatlar!

Birinci etap hemen, ikinci etap ise bu yıl sonu teslim edilen Kale Kent Evleri'nde fiyatlar 310 bin TL'den başlıyor. Projede konut seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşuyor.

Kale Kent Beykent fiyat listesi!

Kale Kent Beykent fiyat listesi 310 bin TL'den başlıyor. Kale Kent Beykent projesinde ikinci etap bu yıl sonu teslim ediliyor...

Kale Kent Beylikdüzü satış fiyatları!

Kale Kent Beylikdüzü satış fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kale Kent Evleri Beylikdüzü projesinde 60 aya kadar sıfır faiz taksit fırsatı sunuluyor...

Kale Kent Beykent ev fiyatları!

Kale Kent Beykent ev fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Kale Kent Evleri'nde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor...

Kale Kent Beykent satış fiyatları!

Kale Kent Beykent satış fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. İkinci etabı yıl sonunda teslim edilecek olan Kale Kent Evleri'nde ilk etap oturuma hazır...

Kale Kent Beylikdüzü ev fiyatları!

Kale Kent Beylikdüzü ev fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Kale Kent Beylikdüzü projesinin ikinci etabı bu yıl sonu teslim edilecek...

Kale Kent Beykent satış ofisi Haberi

Kale Kent Beykent satış ofisi


2 etaptan meydana gelen Kale Kent projesinin birinci etabında teslimler gerçekleştirildi. 2. etap teslimleri bu yıl sonunda yapılacak olan Kale Kent projesinde 1.471 daire yer alıyor.


Kale Kent Beylikdüzü ev fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Peşinde başlangıç fiyatının 285 bin TL'ye indiği Kale Kent projesinde 48 ay vade farkı olmadan taksit veya yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor.


İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Kale Kent Evleri projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Kale Kent Beylikdüzü'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor.


100 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Kale Kent Evleri projesinde yürüyüş yolları, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Kale Kent Beylikdüzü ev fiyatları!


Kale Kent 1. etap fiyatları


59-69 metrekare 1+1...