19 / 04 / 2024

kale kent proje fiyatları

kale kent proje fiyatları

Kale Kent Beykent daire fiyatları peşin ödemelerde 285 bin TL'den başlıyor. Kale Kent Evleri 2. etap teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Kale Kent Beylikdüzü 2016 Nisan daire fiyatları!

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kale Kent Beylikdüzü projesinde 12 ay vade farksız taksitli ödeme seçeneği sunuluyor...

Başkent'e 496 konutluk yeni proje! Aslankan Beytepe 2023 Konutları için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'ya 496 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı. Kaş Enerji İnşaat imzasıyla yükselecek proje 220 milyon liraya mal olacak. Aslankan Beytepe 2023 Konutları ile ilgili detaylar...

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

TOKİ'den Erzurum Aşkale'ye 164 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Aşkale'de 164 konutluk yeni proje inşa edecek.

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Yahya Kaptan Terrace Evleri'nde inşaat hızla sürüyor!

BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje’nin son projesi olan Yahya Kaptan Terrace Evler’in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Kocaeli’ne 300 milyon lira yatırımla karma proje!

BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje’nin son çalışması olan Yahya Kaptan Terrace Evler’in inşaatı sürüyor.

Elazığ Kent Meydanı Kentsel Tasarım proje sergisi yapıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen "Kent Meydanı Kentsel Tasarım ve Mimari Projesi" yarışmasının ödül töreni ve proje sergisi gerçekleştirildi.

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Mavi Kent Proje İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Kent Proje İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Zeki Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hava Kent Yapı'dan Akpınar'a havacılara özel 300 konutluk proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, 3. havalimanı bölgesi Akpınar'da havacılara özel 300 konutluk projeye başlıyor. Proje Emlak Konut ya da KİPTAŞ ile kat karşılığı yapılacak...

Emlak Konut Başkent proje fiyatları!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Emlak Konut Başkent projesinde ödemeler teslimlerle birlikte başlıyor. İşte Emlak Konut Başkent proje fiyatları...

kale kent proje fiyatları Haberi

kale kent proje fiyatları


İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Beykent bölgesinde yükselen Kale Kent projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Kale Kent Evleri projesi toplamda 1.420 daire ve 32 ticari üniteden meydana geliyor. Kale Kent Beykent projesinde peşin alımlarda yapılan indirimle beraber fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor.


Kale Kent Evleri'nde daire büyüklükleri 59 metrekare ile 222 metrekare arasında değişiyor. 100 bin metrekare alanda yükselen Beykent Kale Kent projesinde birinci etaptaki daireler hemen teslim ediliyor.


Kale Kent 2. etap bu yıl Aralık'ta teslim edilecek. 48 ay sıfır faizle ödemelerin yapıldığı Kale Kent Evleri'nde yüzde 5 peşinat seçeneği de sunuluyor.



Kale Kent Beykent daire fiyatları!


Kale Kent 1. etap fiyatları


59-69 metrekare 1+1 daireler 310 bin TL ile 345 bin TL,

92-141 metrekare 2+1 daireler 510 bin...