28 / 03 / 2024

Yahya Kaptan Terrace Evleri'nde inşaat hızla sürüyor!

Yahya Kaptan Terrace Evleri'nde inşaat hızla sürüyor!

BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje’nin son projesi olan Yahya Kaptan Terrace Evler’in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 



Projelerindeki finansal sağlamlıklarının banka kredisi kullanmadan öz sermayeleriyle ilerlemeden kaynaklandığını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Yıldırım; Garden Homes, Arasta Evleri ve Kartepe Prestige’den sonra Yuvam Akarca Mevkii'nden satın aldıkları arsa üzerine 300 milyon TL’lik yatırımla Yahya Kaptan Terrace Evler projesine başladıklarını da aktardı. 

Birinci etabı satışa sunulan Yahya Kaptan Terrace Evler’in 35 dönüm üzerindeki projesinde 500 konutun yanı sıra kapalı ve açık havuz, sauna, Türk hamamı, spor salonu, basketbol, voleybol ve mini futbol sahaları, etkinlik alanları ile kapalı otopark  yer alacak.  Ayrıca proje alanı içerisinde Yahya Kaptan Terrace Evler sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayabileceği büyük bir market, kreş ile ulaşım ve güvenlik endişesi yaşamadan çocuklarını gönderebilecekleri ilkokul ve lisesinin olduğu bir özel okul da bulunacak. 

Yahya Kaptan Terrace Evleri nde inşaat hızla sürüyor!

4 mimar ile 1.5 yıllık çalışma sonrasında başlanan projede; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yanı sıra villa tipi evler de bulunacak. Bu evler 70 ila 400 metrekare arasında farklı alternatiflerde olup küçük, orta, büyük ev arayışında olan ailelerin taleplerini karşılıyor olacak.

Bir tarafı deniz, üç tarafı doğa manzarasına sahip olan projenin otogara ve TEM bağlantısına mesafesi 1.5 kilometre olmakla birlikte toplu taşıma araçlarının sürekli geçtiği bir konumda bulunuyor. 

http://www.kentproje.com.tr/


Geri Dön