29 / 03 / 2024

kale kilit arazisi topkapı

kale kilit arazisi topkapı

İstanbul Topkapı'da yükselen Avrupa Konutları Kale projesi, Kale Kilit'in 40 bin metrekarelik arazisi üzerinde hayata geçiriliyor..

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Kale Kilit, Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda!

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

Kale Kilit, yurt dışı fuarlarına çıkarma yaptı!

Dünyanın dört bir yanındaki farklı kıtalar ve coğrafyalarda yüzden fazla ülkeye ulaşan global bir marka olarak Kale Kilit, Eylül ayı boyunca yurt dışında düzenlenen fuarlarda en yenilikçi ürünleriyle yerini aldı.

Bizim Evler 8 ile 1 milyar TL ciro hedefleniyor!

Bizim Evler konutlarının 6'ncısında teslimler, 7'ncisinde inşaat devam ediyor. Markanın sahibi İhlas Yapı, bölgede büyük arsa kalmadığı için Bizim Evler 8'i, Kale Kilit'in Güzelce arsasına inşa edecek. Projede 1 milyar TL ciro hedefleniyor.

Kale Anahtarcılar Kulübü 1 yaşında!

Türkiye'de güvenliğin lideri Kale Kilit’in, anahtarcıları bir çatı altında birleştirmek amacıyla kurduğu "Kale Anahtarcılar Kulübü" bir yılı geride bıraktı.

Kale Kilit anahtarcıları bir çatı altında kurumsallaştırıyor!

Kale Kilit, kurumsallaştırmaya yönelik girişimlerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de anahtarcıları tek bir çatı altında toplayan ‘Kale Anahtarcılar Kulübü’nü kuran Kale Kilit, Anahtarcılar Semineri’nin ana sponsorluğunu üstlendi.

Kale Kilit ürünlerini 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de güvenlik denince akla ilk gelen, her 3 evden 2’sinde tercih edilen Kale Kilit en yenilikçi ürünlerini 09 – 12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi.

Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanında yükselen proje Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Ataköy Avrupa Konutları fiyatları!

Toplam 165 adet rezidans daire, 52 adet ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı proje Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Ataköy Avrupa Konutları fiyatları 1+1 daireler 655 bin TL'den başlıyor.

Kale Kilit yeni ürünü ile anahtar unutma devrine son veriyor!

Anahtarların dışarıda unutulması ise oldukça karşılaşılan bir sorun. Bu konuda bugüne kadar pek çok kişinin bu sorundan dertli olduğunu bilen kilit sektörünün lider ismi Kale Kilit, yeni bir ürünle bu soruna son veriyor.

Kale Kilit internet sitesini yeniledi!

Türkiye’de güvenliğin tek adresi Kale Kilit 2015 yılı mottosu “Yepyeni bir Kale” çerçevesinde internet sitesini de yeniledi. Kullanıcı dostu ve son teknoloji altyapıyla donatılan internet sitesi Kale Kilit’in yeni yüzü olacak.

Kale Alarm hızla büyümeye devam ediyor!

Tam 62 yıldır özellikle kilit ve çelik kapının tartışmasız lider firması Kale Endüstri Holding bünyesinde elektronik güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm, çok kısa sürede ulaştığı binlerce abone sayısıyla hızla büyümeye devam ediyor.

Kale Kilit'ten anahtarcılara özel proje!

Kale Kilit, anahtarcılara yönelik 'Kale Anahtarcılar Kulübü' ile sektöründe bir ilke daha imza atıyor ve anahtarcıları bir çatı altında birleştiriyor.

kale kilit arazisi topkapı Haberi

kale kilit arazisi topkapı

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale projesi, Artaş İnşaat imzası ile inşa ediliyor. İçerisinde 700'e yakın konut yer alacak.


Avrupa Konutları Kale projesi, Kale Kilit'in Topkapı'da bulunan 40 bin metrekarelik arazisi üzerinde yükselecek. Proje hasılat paylaşım modeliyle hayata geçirilecek.


100 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Avrupa Konutları Kale projesinde konutlar, sıra dükkanlar ve ofisler yer alacak. Projede bulunan bloklar 10 katlı ve 44 metre yüksekliğinde tasarlanıyor.


3 ay içerisinde kesinleşmesi düşünülen projenin, Eylül ayında satışa sunulması planlanıyor. Avrupa Konutları Kale Topkapı'da metrekaresi 5 bin liradan başlıyor. 


Telefon: 0212 571 13 55

Web Adresi: http://www.avrupakonutlari.com/

Esra Nur...