26 / 04 / 2024

Kale Trendler toplantı

Kale Trendler toplantı

Mimar Hakan Helvacıoğlu, Kale Trendler etkinlik serisinin 8 Mayıs’taki konuğu olacak...

3S Kale 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta açıklayacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan 3S Kale Holding, 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Gürşat Kale ilçedeki müteahhitlerin sorunlarını dinledi!

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelinde faaliyetlerini sürdüren müteahhitlerle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Gayrimenkul satışında yeni trendler!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’nun (GİSP) düzenlediği, “Gayrimenkul Satışında Yeni Trendler” başlıklı yuvarlak masa toplantısı üyelerin, ‘GİSP Genç’ takımının ve gayrimenkul satış sektörününü oyuncularıyla gerçekleştirildi.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2017 Avrupa Raporu açıklanıyor!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2017 Avrupa Raporu ile gayrimenkul sektöründeki son gelişmeler belirlendi. Uluslararası yatırımcıların dünya genelinde ilgi gösterdiği şehirleri ve İstanbul'un bu şehirler arasındaki yerini belirleyen rapor, 30 Kasım'da basın toplantısı ile açıklanıyor.

Gümüşhane Kalker Ocağı ve Kırma Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aşkale Çimento Sanayi T.A.Ş., Gümüşhane İli, Merkez İlçesi, İkisu Köyü ve Torul İlçesi'nde 2-C Grubu Patlatmalı Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta Kardeşler Kırathanesi'nde yapılacak.

3S Kale Holding'in basın toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan 2015 yılında kurulmuş olan 3S Kale Holding A.Ş.'nin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa Raporu toplantısı 23 Şubat'ta!

PwC ve ULI Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2016 Avrupa Raporu'nu açıklıyor. Sektöre dair tüm gelişmelerin de konuşulacağı basın toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecek.

Bafra Belediyesi Şubat Ayı Toplantısı'nda imar görüşüldü!

Bafra Belediye Meclisi, Şubat Ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı, Meclis Başkanvekili Hamit Kılıç’ın başkanlığında yapıldı...

Bafra Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı gerçekleşti!

Bafra Belediye Meclisi Kasım Ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi, Kasım Ayı Meclis Toplantısı Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı Zihni Şahin’in Başkanlığında gerçekleşti.

İncirliova Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı gerçekleşti!

İncirliova Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Gürşat Kale Başkanlığı'nda sekiz gündem maddesini görüşmek üzere toplandı.

Arnavutluk'taki Preze Kale Camii ibadete açıldı!

Arnavutluk’a günübirlik çalışma ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bujar Nishani ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Preze Kale Camii’ni açtı..

Kale Trendler toplantı Haberi

Kale Trendler toplantı


Kale Trendler etkinlik serisinin 8 Mayıs’taki konuğu mimar Hakan Helvacıoğlu,  Kale Grubu’nun Levent’teki merkez ofis binasında bulunan konferans salonunda deneyim ve görüşlerini...