26 / 04 / 2024

kalebodur laminex rf

kalebodur laminex rf

Kalebodur, Zorlu Center ve EAA-Emre Arolat Mimarlık ile ortak çalışmalar sonucunda; peyzaj alanlarının yükseltilmiş döşemelerinde seramik kullanımı için yepyeni bir ürün olan “Laminex RF”yi geliştirdi...

Kalebodur, Zorlu Center için Laminex RF'yi tasarladı!

“Yaratıcılığınızın yapı taşı” sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılara özel ürünler sunan Kalebodur, Türkiye’nin en önemli projelerinde yer almaya devam ediyor. Kalebodur, Zorlu Center için Laminex RF'yi geliştirdi...

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Mazda MX-5 RF ne kadar, kaç TL oldu? İşte Mazda MX-5 RF güncel fiyat listesi

Mazda'nın sevilen modeli MX-5 RF'te son durum ne? İşte Mazda MX-5 RF 2023 Temmuz fiyat listesi...

Rf Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rf Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Wafa Fadel Ahmed Algraı tarafından kuruldu.

Mazda MX-5 RF’den kaçırılmayacak fırsat! Mazda MX-5 RF kaç lira oldu? İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Japonyalı otomobil üreticisi Mazda, touring modeli MX-5 RF’in en son kaç lira oldu? İşte, Mazda MX-5 RF’nin 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mazda MX-5 RF’den müthiş fiyat! İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Japon otomotiv devi Mazda, touring modeli MX-5 RF için eylül ayı fiyat listesini açıklandı. İşte, Mazda MX-5 RF’nin 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 23 milyon 8 bin 126 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve  Kadri Çıtmacı tarafından kuruldu.

Sörfçü Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerini tanıtacak!

Sörf sporunda üç kez şampiyonluk elde eden Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerinin tanıtılacağı reklam filmlerinde oynayacak. 

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’ konferansı 11 Mart'ta!

Mimar Fran Silvestre, 11 Mart'ta gerçekleşecek, ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda Mimarların deneyimlerini ve projelerin tasarım süreçlerinde neler yaşandığını paylaştığı ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın konuğu olacak...

Ünlü Mimar Spela Videcnik Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda!

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın bu dizesinin konuğu Spela Videcnik oldu. Ünlü Mimar Spela Videcnik “Hep aynı tipolojide bina yaptığımız zaman çok sıkılıyoruz” diye konuştu.

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlarla buluştu!

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlar ile bir araya gelerek karo seramikte hayata geçirdiği son yenilikleri paylaştı.

Kalebodur, mimarlık öğrencileri ile buluştu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, üniversitelerle işbirliğine giderek, mimarlık öğrencilerine destek olmayı hedefliyor.

kalebodur laminex rf Haberi

kalebodur laminex rf

İnovatif ürünleri ile mimari projelerin çözüm ortağı Kalebodur, Türkiye’nin olduğu kadar Avrupa’nın da en gözde projelerinden Zorlu Center’ın tercihi oldu. Kalebodur’un yenilikçi ürünleri, Zorlu Center’ın peyzaj alanlarındaki yükseltilmiş döşemelerinde, Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde, Metro Bağlantı Tüneli’nde ve Zorlu Center Alışveriş Merkezi’nin ıslak hacimlerinde kullanıldı. 


Zorlu Center’a özel, ekstra dayanıklı “Laminex RF”

Mukavemeti çok yüksek, üzerinde forklift ağırlığını taşıyabilecek bir malzeme talebi doğduğu için, iki porselen seramiğin arasına fiber cam elyaf uygulanarak, ürünlerin birbirine lamine edilmesiyle üretilen “Laminex RF”; ekstra dayanıklı, dış mekanlarda yükseltilmiş döşeme yüzey kaplama elemanı olarak veya zemin uygulamalarında kullanılabiliyor. “Laminex RF” ürünleri, mimari ofisin tercihi olan Kalebodur’un Hekla gri, Divan Stone gri ve İkon bej ürünleri kullanılarak tasarlandı. 


En ince porselen seramik “Kalesinterflex” her yerde

Ayrıca, Dünyanın en gelişmiş...