25 / 04 / 2024

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlarla buluştu!

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlarla buluştu!

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlar ile bir araya gelerek karo seramikte hayata geçirdiği son yenilikleri paylaştı.



Kalebodur, yenilikçi ürünleri ile mimarların hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Türkiye’de mimarlık kültürüne katkıda bulunmak amacıyla çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yürüten Kalebodur, ayrıca başta İstanbul olmak üzere mimarlarla düzenli buluşmalar gerçekleştirerek, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyor. Kalebodur’un, mimarlarla son buluşması ise Konya ve Kayseri’de yapıldı. 


5 Nisan Çarşamba günü Konya Dedeman Hotel’de bir toplantı düzenleyen Kalebodur temsilcileri, Konya’da faaliyet gösteren mimarlarla bir araya geldi. Yaklaşık 60 mimarın katıldığı toplantıda, Kalebodur ürün sorumluları tarafından, en yeni ürünlerin sunumu yapıldı. 


11 Nisan Salı günü Kayseri Radisson Blu Hotel’de, Kayseri’de faaliyet gösteren yaklaşık 100 mimarın katıldığı buluşmada, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Kalebodur ürün yöneticileri, ürünler hakkında genel bilgiler ve son gelişmeleri aktaran bir sunum yaptı. En yeni ürün ve uygulamaların anlatıldığı toplantıda, mimarlara detaylı teknik bilgiler aktarıldı.


Geri Dön