24 / 04 / 2024

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!


Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 23 milyon 8 bin 126 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve  Kadri Çıtmacı tarafından kuruldu.



Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 23 milyon 8 bin 126 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve  Kadri Çıtmacı tarafından kuruldu.

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi konusu:
1.Turizm ve/veya mesken ve/veya işyeri amaçlı arazi, ev, bina, devre mülk, turistik tesis, otel, motel, tatil köyü, kamping, pansiyon, lokanta, kafeterya, bar, sauna, yüzme havuzu, konaklama ve dinlenme yerleri, spor tesisleri gibi her nev'i gayrimenkulu satın almak, inşa etmek, restore etmek, tadil etmek, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, devretmek, satmak. 2.İştigal konusu gayrimenkullerin inşa, imal, tefriş ve işletilmesi ile ilgili her nevi malzemelerin imalı, tasarımı, iç ve dış dekorasyonu, ithali, iç ve dış alım satımı ve pazarlamasını yapmak, şirket konusu ile ilgili her türlü ihracat, ithalat ve reklam, pazarlama ve ticaret işleri yapmak... ve ana sözleşmede yazılı olan diğer işler


Geri Dön