28 / 03 / 2024

Kalebodur Vintage Light tasarım

Kalebodur Vintage Light tasarım

Kalebodur, şehrin karmaşasından biraz olsun kurtulmak isteyenler için, doğal ahşabın sıcaklığı ile natürel renkleri porselen karoda buluşturduğu yeni serisi Vintage Light ile şık ve dinlendirici odalar yaratıyor.

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Vintage Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Vintage Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'na Gökhan Boğazkesen tarafından kuruldu.

Homend Vintage çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde yüzde 50'ye varan indirim! 6 Haziran 2022 fiyat listesi

Homend Vintage serisi çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde sepette yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. Peki Homend Vintage serisi ürünlerinin fiyatları kaç TL? İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’ konferansı 11 Mart'ta!

Mimar Fran Silvestre, 11 Mart'ta gerçekleşecek, ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda Mimarların deneyimlerini ve projelerin tasarım süreçlerinde neler yaşandığını paylaştığı ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın konuğu olacak...

Ünlü Mimar Spela Videcnik Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda!

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın bu dizesinin konuğu Spela Videcnik oldu. Ünlü Mimar Spela Videcnik “Hep aynı tipolojide bina yaptığımız zaman çok sıkılıyoruz” diye konuştu.

Light House Gayrimenkul Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Light House Gayrimenkul Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bairkdar tarafından kuruldu.

Moon Light Travel Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Light Travel Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Öner, Bülent Sarıçiçek ve Fayhaa Z.Hasan Albayatı ortaklığında kuruldu. 

Spot Light İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Light İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Fıkre Haj Huseın, Bassam Haj Huseın, Mohamad Al Hawarneh ve Omar Haj Huseın ortaklığında kuruldu. 

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi A. Amin Alkhatıb tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nurol Park'ta N-Light Nurol Işık Çözümü!

Nurol Park'ta N-Light Nurol Işık Çözümü ile gün ışığı iç mekanlara maksimum düzeyde taşınıyor. Nurol Park'ta daire fiyatları 615 bin TL'den başlıyor...

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlarla buluştu!

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlar ile bir araya gelerek karo seramikte hayata geçirdiği son yenilikleri paylaştı.

Kalebodur Vintage Light tasarım Haberi

Kalebodur Vintage Light tasarım

Nitelikli ürün gamıyla yapılara yeni bir boyut kazandıran Kalebodur, ‘Seramik Parke’ ürün grubunda yer alan yeni serisi Vintage Light ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları oluşturuyor. Ahşabın sıcaklığı ve doğallığını günümüz modernizmi ile birleştiren Vintage Light, her karoda değişen özgün tasarımıyla salon ve oturma odası gibi alanlarda derinlik sağlıyor.


Amerikan Cevizinin en güzel yansımasını seramiğin sağlamlığı ile mekanlara taşıyan seri, kullanıcıların, her gün doğanın tam içerisinde uyanmış gibi hissetmesini ve evinin şıklığını bir adım öteye taşımasını sağlıyor. Vintage Light serisinde sunulan 15x60 cm ebadındaki sırlı porselen karolar, her karoda değişen özgün tasarımlarla mekanlara zenginlik katıyor. 


Açık renk Amerikan Cevizi seçeneği ile üretilen Vintage Light, sadece bugünkü trendi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda mekanlarda özel bir atmosfer yaratıyor. 10 milimetre kalınlığında, derin...