28 / 03 / 2024

Kalebodur Vintage Light ile dinlendirici mekanlar!

Kalebodur Vintage Light ile dinlendirici mekanlar!

Kalebodur, şehrin karmaşasından biraz olsun kurtulmak isteyenler için, doğal ahşabın sıcaklığı ile natürel renkleri porselen karoda buluşturduğu yeni serisi Vintage Light ile şık ve dinlendirici odalar yaratıyor.



Nitelikli ürün gamıyla yapılara yeni bir boyut kazandıran Kalebodur, ‘Seramik Parke’ ürün grubunda yer alan yeni serisi Vintage Light ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları oluşturuyor. Ahşabın sıcaklığı ve doğallığını günümüz modernizmi ile birleştiren Vintage Light, her karoda değişen özgün tasarımıyla salon ve oturma odası gibi alanlarda derinlik sağlıyor.


Amerikan Cevizinin en güzel yansımasını seramiğin sağlamlığı ile mekanlara taşıyan seri, kullanıcıların, her gün doğanın tam içerisinde uyanmış gibi hissetmesini ve evinin şıklığını bir adım öteye taşımasını sağlıyor. Vintage Light serisinde sunulan 15x60 cm ebadındaki sırlı porselen karolar, her karoda değişen özgün tasarımlarla mekanlara zenginlik katıyor. 


Açık renk Amerikan Cevizi seçeneği ile üretilen Vintage Light, sadece bugünkü trendi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda mekanlarda özel bir atmosfer yaratıyor. 10 milimetre kalınlığında, derin rölyefli ve kenarlarındaki pahlı yapısıyla masif parkeden ayırt edilemeyen Vintage Light serisi, doğal ahşabın güzelliğini, strüktürlü, derin fırçalanmış mat-parlak yüzey yapısıyla perçinliyor.



Geri Dön