29 / 03 / 2024

kalekent iletişim

kalekent iletişim

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul 'un Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent ödemeleri kapsamında 48 aya kadar faizsiz taksit imkanı sağlanıyor.

Kalekent’ten kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Beylikdüzü’nde Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında hayata geçen Kalekent, hem yatırım hem de oturum amaçlı konut arayanların tercihi oldu. Kalekent’ten kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.

Kalekent'te sevgililere özel indirim!

Gül Yapı, Liv Yapı ve de 3S Kale' nin Beylikdüzü' nde hayata geçirdiği Kalekent projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Kalekent projesi değerlendirme toplantısı 20 Ekim'e ertelendi!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü' nde Gül Yapı ve de Liv Yapı ortaklığı ile konumlandırılan Beylikdüzü Kalekent Evleri projesi değerlendirme toplantısı 20 Ekim 2013 gününe ertelendi...

Kalekent'in basın toplantısı 19 Kasım'a ertelendi!

İnşaat sektöründe 40 yıllık deneyim sahibi olan Gül İnşaat ve Liv Yapı, İstanbul’un gelişen semtlerinden Beylikdüzü’nde, çevresine değer katan KALEKENT projesinin basın toplantısı 19 Kasım'a ertelendi...

Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri!

Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığında yükselen Kalekent Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri...

Beylikdüzü Kalekent iletişim bilgileri!

Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

Kalekent Evleri iletişim!

100 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Kalekent Evleri İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yer alıyor. Kalekent Evleri iletişim için 444 38 07 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Kalekent Beylikdüzü iletişim!

Toplamda 1.471 adet dairenin yer aldığı Kalekent Beylikdüzü iletişim için 444 38 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 33 blok halinde inşa edilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Beylikdüzü Kalekent Evleri iletişim!

60 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlayan projede toplam 1,471 daire yer alıyor. Beylikdüzü Kalekent Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak tasarlandı.

Beylikdüzü Kale Kent iletişim bilgileri!

Beylikdüzü Kale Kent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi. Peyzaj alanı 73 bin metrekare olan KaleKent projesinin 1. etap teslimleri Eylül ayında gerçekleşecek.

Beylikdüzü Kale Kent Evleri iletişim!

Beylikdüzü Kale Kent Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi. Peyzaj alanı 73 bin metrekare olarak belirlenen KaleKent projesinin 1. etap teslimleri eylül ayında gerçekleşecek.

Beylikdüzü Kalekent iletişim!

Beylikdüzü Kalekent iletişim için 444 38 07 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında yapılacak olan projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Kalekent iletişim! Yeni proje!

Dairelerin Eylül 2013 tarihinde gerçekleşecek olan lansman sonrasında satışa çıkacağı Kalekent iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor...

Kaşmir Göl Evleri iletişim!

Lokasyon olarak Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

kalekent iletişim Haberi

kalekent iletişim

Sosyal alanları arasında projede seyir terasları, Türk hamamı, sauna, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, su basamakları, fitness center bulunuyor.


1. etap daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında yapılması planlanan projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yükselen proje konum bilgisine göre Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.  Proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor.


Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 2. etapta daireler 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Beylikdüzü Kalekent ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinat ya da 48 ay 0 faiz ile taksitlendirme uygulanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları...