16 / 04 / 2024

Kalekent kampanyası

Kalekent kampanyası

Kalekent Beylikdüzü satış ofisi telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi. Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan projede 60 ay vade farksız taksit imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Kalekent Beylikdüzü ödeme planı!

Kalekent Beylikdüzü ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Dairelerin büyüklükleri 59 ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteren proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Kalekent'te Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı.

KaleKent’te Babalar Günü'ne özel indirimler!

Beylikdüzü’nün fark yaratan projesi KaleKent’te Babalar Günü’ne özel peşin veya kredili satışlarda % 10+ %2 indirim kampanyası düzenleniyor. KaleKent’te metrekare fiyatları 3 bin 500 liradan başlıyor.

Kalekent Anneler Günü kampanyası!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesi, Anneler Günü’ne özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile yüzde 10 iskontoya ek olarak yüzde 2 iskonto fırsatı daha sunuyor.

Kalekent Evleri kampanyası!

Kalekent Evleri kampanyası kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplamda 1,471 daireden meydana gelen proje Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası ile hayata geçiriliyor.

Kalekent Evleri'nde bugün al gelecek yıl öde kampanyası!

GUL inşaat Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü'nde yükselen Kalekent projesinde, 'Yüzde 1 Peşinatla Buğun Al Gelecek Yıl Ode' kampanyası başlattı..

Kalekent projesinde bugün al gelecek yıl öde kampanyası!

İnşaat sektörü oyuncularından Giil İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığıyla Beylikdüzü'n de inşa edilen Kalekent projesinde, 'Yüzde 1 Peşinatla Bugün Al Gelecek Yıl Öde' kampanyası başladı.

Ağaoğlu Projelerinde 5 yıl sıfır faiz kampanyasından yararlanmak için son 7 gün!

My Home Maslak,  My World Europe, My Towerland Ataşehir ve My Town Ispartakule projeleri için hazırlanan "5 yılda 0 faiz" kampanyasından faydalanmak için son 7 gün...

Modakent'te ödemeyin kampanyası! Şimdi taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde! 238 bin TL!

Modakent 'Ödemeyin' kampanyası başlattı. Modakent'te yeni başlatılan kampanya kapsamında evinize hemen tanışabilir, yüzde 25 peşinatı 1 yıl sonra faizsiz ödeyerek, konut fiyatının yüzde 75i için banka kredisi kullanabilirsiniz

Dumankaya İnşaattan ev isteyene dev destek kampanyası! Sıfır faiz, sıfır peşinat, yüzde 10 indiri

Dumankaya İkon, Dizayn, Adres Panorama, Modern Vadi, Flex Kurtköy, Cadde, Modern Vadi projeleri için Ev İsteyene Dev Destek Kampanyası sloganı ile yepyeni bir kampanya başlatıldı...

Ergene Vadisi'nde Ekim kampanyası! 96 bin TL'ye! 36 ay sıfır faizle! Yüzde 15 indirimle!

Ergene Vadisi Evleri, 1.296 konuttan meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan dükkan ve konutlar için Ekim kampanyası uygulanıyor. Buna göre faizsiz vadelendirme ve indirimler yapılıyor...

Azure Villaları'nda eskiyi getir, yeniyi götür kampanyası! 135 bin 850 euroya!

Fiyatların 135 bin 850 eurodan başladığı ve farklı yaşam alanlarının yer aldığı Azure Villaları'nda eskiyi getir, yeniyi götür kampanyası başladı. Eski gayrimenkulünüzü verip, deniz manzaralı ve yüksek standartlardaki Azure Villaları projesinden daire sah

Botanika, Fiskars Kampanyası'nı başlatıyor!

Hobi bahçeciliği sektöründe Türkiyenin lider markası Botanika, bahçe dostlarını Fiskars Sonbahar Kampanyasına davet ediyor. Ekim ayı boyunca Baumax'a eski budama makasını getiren herkes Fiskarsın budama makasına yüzde 50 indirimli olarak sahip olacak

Narkule Projesinin yeni kampanyası 15 Ekim'e kadar sürecek

TEPE İnşaatın, Maltepede hayat verdiği Narkule Projesinin 15 Ekime kadar devam edecek olan yeni kampanyası, yüzde 5 peşinat ve 60 ay süresince yüzde 0.75 faizli kredi avantajının yanı sıra, 12 ay boyunca yüzde sıfır faiz gibi ödeme alternatifleri sunuyor

Kalekent kampanyası Haberi

Kalekent kampanyası

İlk etabı Aralık 2015, 2. etabı Aralık 2016'da teslim edilecek olan Kalekent Beylikdüzü Konutları fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Kalekent Beylikdüzü satış ofisi ile 444 38 07 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarka tasarlanan projede yüzde 50 peşinatta, kalan bedel 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Toplamda 1,471 adet daireden meydana gelen Kalekent Rezidans'ın 1. etabında 863 daire, 2. etabı ise 608 daire buluyor. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


Gül İnşaat Kalekent Evleri İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Projede yüzde 1 peşinatta, yüzde 24'lük kısım 1 yıl sonra, kalan kısım ise banka kredisi ile ödenebiliyor. 


Beylikdüzü Kalekent Konutları'nın sosyal alanları içerisinde; su oyunları, yapay adalar, su basamakları, Türk hamamı,...