19 / 04 / 2024

Kalekent Evleri kampanyası!

Kalekent Evleri kampanyası!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

Kalekent Evleri kampanyası kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplamda 1,471 daireden meydana gelen proje Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası ile hayata geçiriliyor.



İlk etabında 863, 2. etabında ise 608 dairenin yer aldığı Kalekent Beylikdüzü Konutları 73 bin metrekare peyzaj alanına, 100 bin metrekare inşaat alanına sahip.

 

Kalekent Evleri kampanyası "Bugün al gelecek yıl öde" sloganıyla tanıtılıyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen projede satışlar devam ediyor. 

 

İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Kalekent Rezidans teslimlerinin 1. etapta 2015 yılı Aralık ayı, 2. etapta 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede konut fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. 

 

Beylikdüzü Kalekent'te su basamakları, su oyunları, fitness center, Türk hamamı, tenis kortu, seyir terasları, yapay adalar, sauna,  yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.

 

Kalekent Evleri kampanyası kapsamında yüzde 1 peşinatta, kalan yüzde 24'lük kısım 1 yıl sonra, kalan bedel ise banka kredisi ile ödeniyor. Projede peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. 

 

Kalekent Beylikdüzü adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön